1. Јарац

Није да нисте интелигентни и духовити или да не знате разумно с неким да разговарате. Ви сте јако интелигентни, али чини се да не можете пронаћи праве речи када сте лицем у лице с неким ко вам се свиђа.

Јарчеви су јако опрезни и чекаће да друга особа прва покаже интересовање. Мало су старомодни и оклевају да приђу некоме ко им се допада. Стога је флерт за њих 'мутна вода' у коју тешко улазе.

Фото: Профимедиа

 

2. Водолија

Водолије су ужасни у флерту и тога су итекако свесни. Ако су заинтересовани за вас, напашће вас бескрајним питањима. Када Водолија покуша да заводи, постаје помало безобразана и често претерује у разговорима.

Говоре о стварима за које нико никада није чуо и не разумеју зашто људи то не схватају. Они су импулсивни и неочекивано непредвидиви у својим поступцима.

Фото: Профимедиа

 

3. Рак

Ракови су емотивни људи, а то се види у њиховом флерту. Када флертају с неким, понашају се јако шармантно или испадају пребрижни. Они су тип срамежљивих људи који ће чекати да ви започнете разговор.

У име флерта покушавају да искористе своје мане. Као резултат тога, потребна им је вечност да уопште крену у акцију.

Фото: Профимедиа

 

4. Бик

Када је у питању флерт, Бик је традиционалиста. Уместо да приђу особи која им се свиђа, они шаљу сигнале којима их желе привући. Чак и када то раде, преагресивни су.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".