1. Лисица

У већини ситуација држите контролу над својим осећањима и нисте подложни импулсима. Савршено сте уравнотежени. Чак и када вам животни изазови "померају тло под ногама", остајете мирни и спремни да се суочите са свим проблемима.

У ситуацијама када вам се будућност чини неизвесном, трудите се да останете смирени и да прихватите промене у животу. Веома ретко реагујете импулсивно.

Спремни сте да се суочите са свим животним олујама, али не дозвољавате да вам било шта наруши унутрашњу енергију, преноси Нови.ба.

 

 

2. Птице

Ви сте вулкан емоција и допуштате да вас свака ситуација узнемири. Често сте забринути и уплашени због проблема који се још нису догодили. Свака ситница вас може узнемирити и отежати вам контролу над емоцијама.

Покушајте да техником опуштања направите емоционалну равнотежу - медитирајте, проводите више времена у природи, слушајте музику.

Пронађите начин за ублажавање стреса, али никако не потискујте емоције.

3. Женско лице

Ваш ум је чист и готово да нема догађаја који вас може довести у стање драме. Нисте рођени са овим даром, већ сте га научили из искуства.

Трудите се да не бринете о стварима које су ван ваше контроле. Имате велику моћ да емоције усмерите на добре ствари, а када сте под стресом, помажу вам креативни пројекти, медитација и јога.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".