ОВАН

Уран у Бику може да вам донесе зараду преко интернета. Венера у Ваги указује да морате да будете опрезни са улагањем ако имате пословно партнерство. Неко лако може да вас наговори на погрешну одлуку.

БИК

До краја ретроградног Меркура , а то је 2. октобар имаћете финансијске потешкоће. Међутим, када Меркур крене напред, ваше поље финансија ће бити стабилније. Могуће је да добијете пословну понуду која ће вам донети нешто већу зараду. Уран у вашем знаку може да вам донесе добитак на играма на срећу.

Фото: Профимедиа

 

БЛИЗАНЦИ

Марс вам даје енергију да се борите за своје циљеве, али сте и под великим стресом. У откобру вас очекује добар финансијски период и то треба да искористите до 30. октобра када Марс креће уназад, па ће све да се успори.

РАК

Сунце, владар вашег другог поља је ушло у Вагу, па вам доноси велике трошкове због стана. То је нека куповина намештаја или реновирање дома. Пазите у шта улажете новац јер ћете у откобру имати веће трошкове него што сте очекивали.

ЛАВ

Иако сте у септембру зарађивали ситнији новац, октобар вам доноси преокрет. Ретроградни Меркур престаје, тако да вас очекује стабилнија финансијска ситуација. Очекују вас бољи преговори за новац. 

Фото: Профимедиа

 

ДЕВИЦА

Сунце и Венера у Ваги доносе вам и новац и лепе поклоне. То је нешто што ће за вас имати велику вредност. Ово је месец у којем ћете моћи да зарадите на основу сопственог хобија. 

ВАГА

Сунце и Венера у вашем знаку уз Марс у Близанцима доносе вам прилив новца. Марс у Близанцима доноси вам новац из иностранства. То може да буде и сарадња са иностраном компанијом која ће вам донети увећање зараде.

ШКОРПИЈА

Ретроградни Јупитер у октобру значи да сте добили обећање о повишици на радном месту али се то пролонгира. У међувремену ћете сазнати за боље плаћен посао који може да вам донес одличан новац. 

СТРЕЛАЦ

Сатурнови аспекти са Марсом и планетама из Ваге доносе вам одличну прилику за увећање зараде током октобра. То су уједно и нови пргеовори о новцу који ће вас обезбедити за зиму, пише "Информер".

ЈАРАЦ

Иако имате дугове или кредит из прошлости, Сатурн ће вас наградити за велики труд који сте улагали у последњим месецима, па ћете имати пара. Водите рачуна да вас превелике амбиције не одведу предалеко, па да не можете да сагледате реалну ситуацију колико ко вреди на радном месту, нарочито ако сте на позцији шефа.

Фото: Профимедиа

 

ВОДОЛИЈА

Ви сте један од знакова којем ће положај планета у откобру пријати, тако да можете да се опустите јер ћете пливати у парама. Уколико планирате да захтевате повишицу, октобар је прави месеца за тако нешто.

РИБЕ

Планете у Ваги доносе вам спонзорства у октобру. То значи да можете да решите питање наследства али уједно и да добијете новац за неки сопствени пројекат. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".