Снимак је брзо постао хит, како због умећа са лоптом председника Србије, тако и због  одушевљења људи са којима се и фотографисао.

Вучићев снимак је на ТикТок налогу "Новости" видело више од пола милиона људи.

Како је то изгледало погледајте на приложеном видео-снимку:

Председник Србије објаснио је у посту на Инстаграму како је настао овај видео:

- У брзој шетњи до зграде УН научио сам нове ствари о индивидуалном тренингу за кошаркаше. Невероватна је њихова љубазност, иако им је тренинг прекинуо неки странац.

И говор председника Србије је изазвао огромну пажњу интернет популације. Његова порука о важности придржавања Повељи УН и поштовања територијалног интегритета први је по прегледима на Јутјуб каналу УН, поредећи са бројем становника.

То је видљиво на Јутјуб секцији "трендинг", где је приказано шта се највише гледа и у овом тренутку, најбрже расте и има највише прегледа - а то је управо Вучићев говор.

Фото: ТикТок принтскрин/Новости

 

 

Као што се може видети, Вучићев говор прегледало је 103 хиљаде људи. Испред њега налази се говор Џозефа Бајдена, док је говор украјинског председника, поређења ради, гледало три пута мање људи.

Фото: ТикТок принтскрин/Новости

 

 

Дакле, по апсолутним бројевима испред Вучића су амерички председник Џо Бајден и председник Филипина Бонгбонг Маркос, али њихове земље имају далеко већи број становника него Србија.