Ован

Овновима недостаје стрпљења и самоконтроле због проблема са љутњом, нетолеранцијом и наглом нарави, што их често доводи у тешке ситуације у којима не могу јасно да размишљају. Овнов немир често омета њихову способност доношења рационалних одлука. Ови људи су егоцентрични и не схватају ствари превише озбиљно.

Бик

Будући да је Бик један од најосетљивијих знакова, не могу бити реалнији у приступу животу. Када се осећа емотивно, Бик има тенденцију да избегава стварност и треба му времена да потпуно прихвати своје емоције. Не могу да превладају повређеност, што их тера да доносе лоше одлуке у животу стављајући своје емоције изнад стварности.

Фото: Профимедиа

 

Рак

Од свих хороскопских знакова, Рак се сматра најемотивнијим. Иако је немогуће рећи јесу ли заиста погођени. Када су повређени, умеју да се изолују, уместо да се јасно и конструктивно суоче са проблемом. Већину времена својим емоцијама дају предност над логиком и истином, што резултира тиме да ствари схватају емотивно или погрешно тумаче понашање других људи.

Лав

Чак и када је на погрешном путу, Лав настоји да покаже властиту праведност. Припадници овог хороскопског знака често скачу између озбиљности и смеха. Типичан Лав у већини својих животних одлука пркоси логици јер не воли када нешто што му припада примети неко други, па макар му то и шкодило.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".