Данијела Дворник, удовица певача Дине Дворник проговорила је о смрти супруга, и том приликом открила како се изборила са разним причама након што је остала без Дина.

- Можда бих, да нисам била с Дином, имала неку своју каријеру, можда сам ја неке своје ствари затомила, можда нисам имала времена с тим да се бакћем , јер ми је он одузимао превише времена. Морала сам 24 сата мислити на њега. Имала сам слободу, али сам била ужасно ограничена у томе. Он није функционисао другачије. Отишао би пет дана на пут и у тих пет дана би ме звао 35 пута на дан. Значи отишао је, а није отишао! Било што друго радити било је немогуће, јер би ми он одузео толико енергије и фокуса, да се не бих могла ни на шта друго да се усресредим. А имала сам те борбе ко сам и шта сам, то дође с временом - почела је она.

Фото: Архива Новости

 

 

- Када би неко сео и питао га нпр. након концерта, ми би већ имали уиграни сценариј. Ја бих почела говорити: “Дино, мени се спава, ја бих ишла кући, 'ајмо дома...”. Тако бих га спасила од ових који га умарају, а у очима тих што га пилају, бих била аждаја. Говорили би: “Ајмеее није га хтела пустит'!” Они не схватају да нама није било забавно свако вече, јер ми ујутро имамо своје обавезе, док ће тај неко ујутру да спава. Онда би сви говорили: “Дај још 5 минути, дај још 10 минути”, а ја бих узвратила: “Не може! Идемо! Купи се и идемо!” Онда би он рекао: “А шта ћу, тако ми је жена рекла, морам ићи!” – испричала је Дворник па наставила:

– Прихватила сам да мисле о мени свашта. Најгори део тог посла јесте то што те људи натежу, растежу и згазе. Онда кажу: “Жена га убила од дроге!” Ја га убила?! Па ја сам га спасила од дроге! Спасила сам му живот 500 пута! Не само од дроге већ и од алкохола, од таквих ликова. Зар би он са мном био 20 година да сам ја била аждаја!? Па могао је да ме остави кад је хтео, али није! Милион њих ми је дошло и рекло: "Он је прекрасан, али не би с њим био пет минута!” Али није Дино био такав сваки дан. Код куће је био најнормалнија особа. Друга би ствар била кад бисмо изашли и кад је морао испуњавати очекивања других људи. Све то носи своје…– испричала је Данијела.

Она је истакла да највише жали што Дино није дочекао да види своју унуку, док она свакодневно ужива у улози баке.

(Слободна Далмација)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ђорђе Балашевић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".