Шаулић је за куме изабрао Дарка Ристића, који је јавности познат као менаџер фудбалера Душана Влаховића.

Ристић и Шаулић ће тако постати двоструки кумови, јер је син краља фолка пре нешто више од две године већ венчао менаџера најскупљег српског фудбалера у историји. То ће представљати врхунац пријатељства које траје још из студентских дана.

Наиме, Михајло и Дарко су заједно студирали у Италији и већ тада се створила нераскидива веза између њих.

Касније су у Лондону заједно ишли и на постдипломске студије, те је било логично да је све на крају завршило и кумством. Венчање младог дипломате, због чињенице да потиче из познате породице, изазива ових дана огромно интересовање јавности, па су тако у медијима већ испливале бројне информације о самом догађају.

Фото: АТА имагес

 

 

По жељи младенаца, читава церемонија биће одржана престоничкм хотелу и биће затворена за јавност, а у истом хотелу биће одржано и свадбено весеље. Припреме трају већ недељам а најузбуђенија је мајка Гордана, којој сенку туге на све баца чињеница да ће ово бити прво весеље у породици које организује након трагичне погибије супруга, краља народне музике Шабана Шаулића.

У припреме је укључена читава породица, за музику ће бити задужен оркестар Алиби, који је Шабана пратио на бројним концертима у земљи и иностранству, док ће радни певачи бити Александра Бурсаћ и Ненад Манојловић.

Но, може се очекивати да се микрофона лате и званице са естраде, међу којима је свакако прва Горданина кума Зорица Брунцлик, која је велики пријатељ читаве породице.

Пошто су сви чланови породице познати по истанчаном укусу за гардеробу, тоалете се припремају већ месецима. Илда је своју хаљину донела из Америке, док ће млада имати две венчанице, од којих је једна наручена из иностранства, док је за другу задужен славни српски дизајнер Игор Тодоровић, који уједно спрема и одело за младожењу.

(Објектив)

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ање Мит на венчању

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".