Певачицу Кристину Кију Коцкар запамтили смо по њеној победи у ријалитију ''Задруга''. Она је била победница прве сезоне, а сада је открила да ли би поново учествовала у ''Задрузи 6''.

Певачици је лето било врло стресно, нагомилале су се емоције и тешке ситуације, суочила се са здравственим проблемима, а сада се суочава са нападима панике:

Фото: АТА имагес

 

- Имала сам доста тога, свашта се издешавало. Имала сам неке здравствене проблеме, па онда су неки блиски људи мени имали, много тога се издешавало у једном тренутку - изјавила је и рекла да данима није излазила из куће:

- Сада сам први пут изашла онако да пуно вас видим и искрено имам напад панике. Повисио ми се притисак, па сам попила лек за притисак сада - отворено је казала Кија коју су новинари питали да ли би ушла у "Задругу 6":

- Питали су ме већ многи, никад не реци никада. Нисам ни преговарала око тога, разговарали смо о неким другим стварима. Немам појма, не знам. Сада тренутно не, не размишљам о томе - казала је Кристина и открила да се не плаши уласка у ријалити:

- Немам страх од "Задруге 6", то је материја коју држим у малом прсту. Нисам размишљала док ме нисте питали.

(Информер) 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Весне Галиот Гале

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".