Јована је оштро одбрусила некадашњем сараднику и уреднику телевизије, Миломиру Марићу са којим је сарађивала пуну деценију, па истакла да је она његово ремек-дело, али и највећа казна.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Ново јутро

 

После њених прозивки, огласио се и Марић који јој је поручио да је "учитељ новинарства, а не лепог понашања".

- Нисмо се чули. Никад јој ништа лоше урадио, само добро. Најмање се од мене очекује да је исмевам. Мене не занима Јована! Ја сам учитељ новинарства, а не лепог понашања, то се учи код куће - поручио је Марић кратко за 24седам.

Фото: Јутјуб принтскрин/ADRIA TV Montenegro

 

Подсетимо, Јовану је повредило то што су јој се колеге подсмевале, па је одлучила да им узврати жестоко. Снимак је покренуо лавину коментара на друштвеној мрежи, али водитељка је овог пута без длаке на језику проговорила о свему. 

- И, шта сад? Ја сам лепо рекла, не знам шта је спорно у томе - да ли сам лепо рекла да је боље да се ухватиш за далековод него за Јовану Јеремић... И они се опет хватају за мене! Па, људи, па сад ћете да видите, сад сте готови! Сад ће у наставцима да излазе делови! Па, како не схватате да то не радите због свог личног здравља, јер колико сам ја упорна и колико могу да се ћерам реторички, вербално... Не постоји неко ко може више од мене - почела је Јеремићева.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Толико сам сурова, кад се натоврзам на неког ко је безобразан... Види, до краја идем! Сад сте готови! Дакле, боље да су се ухватили за далековод него за мене. И они опет тражу да се хватају, воле да их одрма струја и да више не знају где се налазе! Али, да вам кажем - ја мислим да се неки од њих хватају за тај далековод, јер нажалост немају за шта друго да се ухвате, него за далековод, онемоћали! То тако обично иде! Али, ја нисам онемоћала, сад ћу ја да нагазим, па ће да виде како ј*бе Јована Јеремић! Вербално!

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".