Иако њен посао подразумева да се често појављује на јавним догађајима, премијерама и црвеним теписима где су обавезне свечане тоалете, глумица Даница Максимовић највише воли тренутак који долази после тога - када се пресвуче у удобну одећу.

Фото: Милена Анђела

 

Важи за неговану и увек дотерану даму, али сада открива да је ван камера најчешће у издањима која нису гламурозна.

"Ја сам врло често у тренеркама, патикама, поцепаним мајицама, обожавам "дроњке". Али кад је свечана прилика не можете да дођете у "дроњцима". Може, наравно да може, али онда сте екстремни случај. Од мене се то није очекивало", рекла је глумица у емисији "Ексклузив".

Даница је ове године прославила 69. рођендан, а пратиоце на друштвеним мрежама, где је врло активна, често обрадује и фотографијама у купаћем костиму. 

"Хтели бих да будем баба, али ја духом то нисам. По крштеници можда јесам, али се тако не осећам. Добијам доста позитивних коментара, али има и негативних, злочестих. Људи кажу: "Шта ће њој да у 68. години показује тело у купаћем костиму?". Па како да уђем у џакузи у скафандеру?! Има да се скидам и сликам докле год могу и док мислим да је то пристојно, јер ја у себи носим гламур, а не вулгарност", рекла је она једном приликом.

Фото: Н. Фифић

 

Како је тада навела, витку линију дугује пре свега редовним тренинзима.

"Имам добру линију, јер вежбам два-три пута недељно. Растежем се у кревету, идем на пилатес и јогу. Могу да урадим шпагу и мост из места, и то без загревања. Умем и стој на рукама, колут напред и назад, салто... Није ми тешко, јер то све радим одмалена. Мој живот је аскетски. Ако човек жели да има затегнуте мишице, леп тен и да буде здрав, мора и да вежба. Мора да води рачуна и о исхрани. Ја једем умерено и никад не вечерам", рекла је Даница.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из породичног дома - Лидија Вукићевић, 1989. године

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".