Прави избор у том случају је монохроматски стил, који је све популарнији, а истовремено чини да простор буде складан и модеран. Овај стил са собом носи много предности, само је важно све искомбиновати како треба, а можете га применити од пода до плафона, како за намештај, тако и за додатну декорацију. Једна од предности је и то што просторије којима преовладава једна боја изгледају пространије.

Они који имају жељу да примене монохроматски тренд у дому често су у бојазни да не претерају са бојом, али зато је ту контраст, који би требало да буде суптилан, јер је мотив додавања контраста оживљавање дизајна.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Било да се ради о уређењу спаваће собе или неке друге просторије, или је у питању већи или мањи простор, са сивом се не може погрешити. Сива је супер популаран избор у последњих неколико година због модерног изгледа који даје. Зато је један од начина за постизање монохорматског изгледа додавање баш сиве у тоновима који би уједно учинили собу пријатнијом, модернијом, али истакли и све њене посебне елементе.

Баш такви детаљи профилишу спаваћу собу ВАРАДЕРО. Сви елементи из колекције спаваће собе ВАРАДЕРО се могу комбиновати по жељи и личним потребама, а једна од таквих комбинација је креирана у стилу привлачнијем млађој популацији. Идеална соба за младе садржи елементе који истичу модеран стил и у исто време практичност.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Кревет ВАРАДЕРО 90 може бити централни комад амбијента, уз који ће се одлично уклопити ноћни ормарић ВАРАДЕРО 2НО1Ф, као и ормар ВАРАДЕРО 3К1О. Комода ВАРАДЕРО 3Ф са три фиоке практична је за одлагање мањих комада гардеробе или неке друге личне ствари, а одлично ће се уклопити као део овог амбијента, уколико имате довољно простора.

Намештај дизајниран у комбинацији белог и бетон декора представља идеалну комбинацију за све љубитеље монохроматског стила или хладнијих тонова. Детаљ за истицање су црне ручице, које уз бетон декор чине ентеријер овакве собе употпуњеним и елементима индустријског стила, једног од популарнијих код млађе популације.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Слична комбинација боја и декора, где су комбиновани бели и графит сиви декор, примењена је у соби ВАРАДЕРО са брачним креветом ВАРАДЕРО 160. Уз овај амбијент савршено иду и ормар ВАРАДЕРО 4К2Ф1О, као и комода ВАРАДЕРО 3К1Ф, а ноћни ормарић ВАРАДЕРО НО2Ф поставите поред кревета, да вам све ситнице буду при руци. Као декорацију можете поставити слике, тепихе и додатне елементе у сличним тоновима, а можете се одлучити и за топлије тонове, уколико желите бар мало да утоплите одабрану хладну ноту монохроматског стила.

За све љубитеље топлијих тонова, такође постоји решење у оквиру колекције спаваћих соба ВАРАДЕРО. Елементи ВАРАДЕРО израђени у комбинацији декора артисан храста и црне, уз црне ручице на фронтовима и црна тапацирана узглавља на креветима, посебно су привлачни за љубитеље топле рустике, а што је још један пример контраста за наглашавање ентеријера.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Као и код претходне монохроматске комбинације, код артисан декора такође постоји опција лежаја и мањих и већих димензија, па се можете одлучити између кревета ВАРАДЕРО ПЛУС 90 за једну особу, или брачног кревета ВАРАДЕРО 160.

Сама колекција је у оквирима минималистичких карактеристика, а елементе ове спаваће собе одликују правилне дизајнерске линије. Као сјајно естетско решење дизајнери ентеријера Форма Идеале предлажу ормар ВАРАДЕРО 3К1Ф1О, који је истовремено веома практичан, јер поседује веома функционалан употребни простор са системом полица, као и део са гардеробном шипком и полицом изнад ње. Комода ВАРАДЕРО 3Ф је такође веома функционална и може послужити за одлагање бројних ствари, а ефекат истицања дају поједини фронтови коју су наглашени контрастном површином и црним ручицама, што је идеално решење за један сведен, префињен и модеран младалачки кутак.

Фото: Промо/Форма Идеале

 

 

Надамо се да вам се допала идеја да примените монохроматски стил у вашем дому, а свака од комбинација декора спаваће собе ВАРАДЕРО је одличан избор, зависи само од личних преференција за који декор ћете се одлучити и креирати амбијент у коме ћете потпуно уживати.