Интервенција је обављена пре две недеље у једној приватној клиници у Београду.


Иако су јој месецима унапред, тезге широм региона, али и дијаспоре заказане, Сандра Африка била је принуђена да откаже свега неколико наступа, како би заменила дотрајале силиконе, што је планирала већ неко време, али јој није полазило за руком због згуснутог распореда.

Фото: АТА имагес

 

- Сандра већ дуже време планира ту операцију, али никако да се потрефи време. Није хтела током лета због турнеје, имала је наступе сваке вечери, а и не ваља то радити преко лета. Чим је мало захладнело, некако је успела да откаже пар наступа и закаже операцију. Имала је неке проблемчиће, хтела је и бољи естетски ефекат, а и време им је било - каже извор близак певачици за Пинк.рс и додаје:

- Супер је све, хвала Богу, прошло, ишла је код проверених људи. Мало их је повећала, неће бити неке огромне разлике, али изгледаће бујније, једрије. Наложено јој је строго мировање, због чега није могла да ради, али после пар дана, када је све дошло на своје, снимила је спот за нову песму, коју ће ускоро објавити. Сада је све ок, одлично је реаговала на операцију и функционише скроз нормално - завршава извор.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, ово је Сандри трећа операција груди - давних дана је, пре него што је крочила на естраду, повећала груди, које је већ једном мењала 2015. године. Седам година касније, уследила је нова операција.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Сандре Африке

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".