Весна Вукелић Венди, Сајси Мц, Сања Вучић, Маја Николић и Предраг Аздејковић гостовали су у емисији "Амиџи шоу", а у једном моменту дошло је до сукоба између Венди и Сајси. 

Реперка је све време первртала очима,  а њене реакције са гостовања постале су хит на мрежама. Уз то ситуација је кулминирала када је Венди прокоментарисала њену енергију.

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

- Она мени делује као да је у некој чамотињи. Сморена. Просто не могу да верујем да имаш такву енергију на сцени, или васкрснеш. Не знам како зрачиш - рекла је Венди.

- Дођи на наступ, па види - одговорила јој је Сајси, а потом додала:

Фото: Н. Скендерија

 

- Не бих да коментаришеш моје јавно наступање. Моје наступање на бини могу да коментаришу сви, али мислим да је дегутантно да се коментарише моје бивстовање овде -

Убрзо су на Твитеру кренули коментари подршке упућени Сајси МЦ.

- Не знам да ли се икад догодило да је њу неко оволико избацио из такта у неком интервјуу колико клошарка Венди, свака част на интегритету, као и прибраности да јој не завалиш шамарчину - написао је један корисник Твитера, а Сајси МЦ му је одмах одоговорила:

- Људи, хвала вам за сву подршку од синоћ, јако ми је значило. Трудила сам се да све ставове које увек заступам, и сада аргументујем, али некада је толико тешко остати доследан. Замисли тај скандал, онда бих ја била агресорка најгора, а она жртва, нисам скоро видела да је неко толико зао као она, оно подмукло, гадно ми било и да причам са њом, онако пренапорно гура неку квази духовну причу... Е, па нећеш не, гадно - рекла је реперка, па додала:

- Btw стварно нисам дошла у емисију са идејом да преврћем очима, али органска реакција на одређене ставове плус нисам очекивала кадар у том тренутку.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из бутика Бубе Мирановић - атрактивна издања певачице

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".