У току ретроградног Јупитера могући су бројни изазови, пре свега они који ће уздрмати ваш систем уверења, али и материјалну стабилност. Можете да западнете у дугове, потрошите непланирано уштеђени новац, нарушите породичне односе.

Фото: Профимедиа

 

 

Важно је да се у том периоду пажљиво одмере сви ресурси, како они финансијски, тако и време и енергија које су нам на располагању. Прво правило током ретроградног Јупитера је - немојте преузимати више обавеза него што можете да издржите, у сваком погледу.

Суочите се храбро са свим стресним ситуацијама и не дозволите себи да "затварате очи" у нади да ће проблеми проћи сами од себе. Звезде не опраштају ни лењост у овом периоду, па не крећите нигде пречицом у нади да ћете нешто обавити са мање напора.

Четврто правило је да се током ретроградног Јупитера не дају велика обећања, било у погледу емотивног статуса или породичних обавеза. И на крају, одустаните већ сад од круто зацртаних путева - звезде ће наградити флексибилност.

излаз. Натерајте себе да прихватите промене са ведрином, будите захвални на ономе што имате. Гледајте велику слику а не неки детаљ који вам "квари срећу".

( Лепа&Срећна)

БОНУС ВИДЕО:

УБИЦА НЕГАТИВНЕ ЕНЕРГИЈЕ: Ћилибар има разна лековита својства, а овај је најквалитетнији...

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".