Наследник великана народне музике, Михајло Шаулић ускоро ће стати на луди камен са својом вереницом Марином Велимировић са којом очекује дете. Марина ће за неколико месеци Михајлу подарити најлепши поклон, а Гоцу је највише обрадовало што жени коначно сина.

Михајло и Марина су пожурили са припремама када су сазнали да ће постати родитељи. До детаља су испланирали венчање, али су морали да откажу због ситуације са корона вирусом. То је поготово растужило Михајлову мајку Гоцу, али ће се  овај пут провеселити у најелитнијем хотелу током следећег викенда. 

 

 

Према писањима Курира, Шаулићи су дали огромну суму за припрему венчања и нимало нису желели да штеде. Марина ће заблистати у две венчанице које су дизајниране за њен дан. 

- Марина и Михајло су веома узбуђени и с нестрпљењем ишчекују дан венчања. Све припреме су завршене, лепо су све организовали па није било панике и јурњаве у последњи час. Марина ће носити две венчанице, једна је наручена из иностранства и чека се да стигне, док је другу дизајнирао познати српски креатор Игор Тодоровић. Он је креирао и одело за Михајла. Знам да су само за венчанице дали 20.000 евра, уопште нису штедели, него су се потрудили да приуште све што желе како би им дан свадбе био незабораван - започео је извор за поменути портал те открио ко ће забављати госте на весељу:

- С обзиром на то да се жени син Шабана Шаулића, биће много музичара међу званицама и сигуран сам да ће се латити микрофона. Они су ангажовали бенд Алиби који ће бити задужен за добар провод. Шабан је с њима сарађивао. Музику нису пуно платили јер ће бити бакшиша, па је цена за цео тим само 1.500 евра - објаснио је добро упућени извор.

Михајло, који је иначе генерални конзул Србије у Цириху, за кума је одабрао дугогодишњег пријатеља који се не бави јавним послом, док ће Марини кума бити најбоља другарица.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома Шабана Шаулића 1991. године