Млађи наследник Милана Калинића и његове супруге Сандре врло је васпитан дечак, а у школи има све петице. Квалитети и васпитање које су родитељи пренели Вуку, примећују се на сваком кораку, али пубертет је ипак учинио своје. 

Водитеља је изненадио разговор са сином који је водио. У последње време на сваком кораку понашањем и изјавама изненађује поносне родитеље. 

Фото: В. Данилов

 

У поменутој емисији, водитељ је испричао да је син гледао филмове за одрасле: 

- Пре годину дана, када је Вук имао 10 година, враћамо се с тренинга, он седи иза мене и каже: "Тата, Душан и ја смо гледали по**иће." Ја кажем: "Добро, Вујо, и", а он наставља: "Па знаш шта све они раде тамо", ја кажем: "Па знам, Вујо, одлично." А он одговори: "Али, тата, мени се то јако свидело". Ја кажем: "Вујо, то је нормално, сваки мушкарац воли да гледа по*ниће. То сваки мушкарац нормалан воли да гледа, и жена - испричао је кроз смех водитељ, којег бриге са децом тек чекају.

Пред сином Милана Калинића тек предстоје турбеелентне тинејџерске године, док је његова сестра Теа, већ тинејџерка а водитељ се нашалио да је за њене симпатије спремио тешко наоружање.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".