Власница школе јахања Нина Шобота, која је била гошћа у јутарњем програму на Хепи телевизији код Миломира Марића је говорила о силовању у коњичком спорту, теми која данима потреса домаћу јавност.

Она је одмах на почетку свог гостовања истакла да је о томе прво говорила код Јоване Јеремић у јутарњем, на шта је Миломир Марић одмах реаговао коментаром:

- Требало је да одете у Тужилаштво, а не да се жалите једним новинама, једној новинарки, алудирао је речима на Јеремићеву, док је гошћа говорила:

- Не, ја сам прво све испричала Јовани Јереми", на шта је Марић коментар подругљиво одреаговао:

- А, онда је то већ озбиљна прича.

Јеремићева није желела да остане имуна на колегин коментар, али и на понашање водитељке у јутарњем која је све време превртала очима на спомен њеног имена.

Фото: Принтскрин Инстаграм/јеремицјована

 

 

- Шта се дешава на спомен мога имена? Коментари су сувишни! Знам да многе мој успех боли! Ја сам колегама са Хепија дала контакт и послала Нину. Ово ми је хвала - написала је Јована, па наставила да објављује инсерте из емисије.

- Девојчица која је Алиса у зељи чуда, која седи поред Марића, може да се шали сама са собом, што увелико већ чини свакојутарњим понашањем и изјавама да треба "цепати новине!", али се сигурно неће моћи шалити са Јованом Јеремић која је цео свој живот посветила уредништву, написала је она.

Фото: Принтскрин Инстаграм/јеремицјована

 

Волим када према ... испаднем човек, чисто да се види у чему је разлика. Срам вас било! Када је неко бољи научи да пружиш руку. То је пут ка личном саморазвоју, написала је Јована.

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".