Раздор између сестара Кристине и Александре Ковач, које није помирила чак ни недавна смрт оца Корнелија, покренула је бурне полемике, а у исту се сада укључила и једна особа која прати певачицу на друштвеним мрежама.

Наиме, након што је Кристина Ковач на Инстаграму поделила црно-белу фотографију са родитељима из детињства и у опису исте, између осталог, споменула своју ћерку, једна корисница ове друштвене мреже јој је поручила:
 
- Жалосно. Препуцавати се са рођеним сестрама и то преко друштвених мрежа. А још жалосније је упорно истицати да је твоја ћерка његова једина унука. Господе Боже. У тим годинама ваљда ти је остало мало памети и достојанства…. Тужно, написала је она.


- Хвала Вам на коментару. Żао ми је што на моја најдубља осећања гледате из те визуре. Не знам где то упорно истичем, али ево, за Вашу љубав истаћи ћу још једном - Тара јесте његова једина унука и била му је извор радости. Зар то није лепо? Па да, одговорила јој је кратко Ковачева.

 


 

 

Подсетимо, у опису спорне фотографије Кристина је поручила:

- Стигла кући, у Стокхолм. Протекли дани били су магловит, замршени сплет грозних осећања и осећаја - туге, очаја, жала, стреса, фрустрације, неправде, и на крају, повезивања чињеница у врло јасну претпоставку онога што ме чека, што ми се спрема. Све је јасно, кристално. Оно чему ћу се ја посветити је туговање за татом, јер у томе сам јако добра - туге се никада нисам плашила и од ње никада нисам бежала, а она ће ми пружити тренутке проведене са њим у души, у сећању, потребно ми је то сад. Посветићу се и томе да свој живот усмерим на праву страну, ка музици и стварању, колико год ми то моја стварност дозволи, тако да достојно наставим њега и његову уметност... Посветићу се и извођењу његове једине, талентоване унуке на прави пут, уз много љубави и подршке, на њу је био изузетно поносан. Оно што сигурно нећу радити је патити и кукати над престрашним, недостојним стварима за које су људи способни, за које слутим да су већ неко време биле у погону, а тек долазе. Не, са њима ћу просто, као свака јака жена и борац, морати да се борим. Срчано, снажно и до краја. Јер ја сам ћерка своје маме и ћерка свога тате. И те како, написала је она.

У објави коју је, са друге стране, њена сестра Александра поделила на друштвеним мрежама након сахране оца Корнелија, Кристина није ни споменута.

 


 
- Данас желим да се захвалим свим оним људима који су били ту и који су несебично помогли татиној супрузи Снежани, мојој сестри Ањи и мени док смо пролазиле кроз најтеже тренутке татине болести и свега онога што је уследило, написала је Александра Ковач између осталог.

 


БОНУС ВИДЕО:

СТВАРАО ЈЕ ХИТ ДО ХИТА: Пре две године умро је Миша Марковић, великан наше естраде

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".