Иако је још као дете закорачила у свет филма и објавила један сингл, чини се да је Ела Блу Траволта (22) "пресекла" и да је њен позив на првом месту – моделинг. И у њему јој се смеши блистава каријера! То, ипак, не значи да ће се одрећи прилика да глуми, па ћемо ускоро гледати и њен нови филм.

Задивљујућа манекенка у последње време остварује све више успеха у свом послу, а недавно је све одушевила изгледом на Недељи моде у Њујорку. Елу краси нестварна лепота, а многи примећују да изгледа као копија свог славног оца Џона Траволте.

Фото: Профимедиа

 

Ипак, наследила је и женственост и шарм од своје мајке Кели Престон, покојне глумице која је деценијама важила за једну од најлепших жена Холивуда.

Ела Траволта је добила прву филмску улогу као деветогодишњакиња, када је играла у филму "Маторе џукеле", поред свог оца и чувеног Робина Вилијамса, а ускоро ћемо је гледати у остварењу "Get Lost",  савременом читању "Алисе у Земљи чуда". У међувремену је играла и у филму "Отровна ружа" из 2019. године, а у свету моделинга већ годинама ниже успехе и дизајнери се утркују да сарађују с њом.

Међутим, док јој на послу цветају руже, Ела је приватно имала много тешких ситуација.

Када је имала девет година, баш када је почела њена филмска каријера, Ела је остала без старијег брата Џета.

Џет Траволта, најстарији од деце Џона Траволте и Кели Престон, преминуо је 2009. године, у 16. години, током породичног одмора на Бахамима. Он је доживео напад који је био фаталан по његов живот, упркос покушајима породице да га оживе.

Џет је, наиме, патио од Кавасакијеве болести и доживљавао нападе, а Траволта и Престонова више пута су окривљавали "различите хемикалије" за здравствене потешкоће с којима се њихов син борио.

Наводно је при једном нападу пао и повредио главу, а спремачица га је прошла у купатилу у лошем стању, након чега је позвала помоћ, али док је стигао до болнице Џету је могла само да се констатује смрт.

 

- То је нешто најгоре што ми се у животу догодило. Истину говорећи, нисам био сигуран да ћу преживети то - признао је касније глумац.


Ела има још и брата Бенџамина, који јој је био велика утеха након Џетове смрти.


Ипак, уследио је још један ударац - када је имала 20 година, манекенка је изгубила и мајку Кели Престон. Славна глумица умрла је 2020, са 57 година, након вишегодишње борбе с раком дојке.

Како су писали медији, Ела је поново стала на ноге након ове трагедије пре свега захваљујући топлом и блиском односу са оцем Џоном, а решила је да се посвети својој каријери. У свему јој је највернији савезник управо тата.

 

- Он је најбољи ментор на свету - истакла је Ела једном приликом.


- Она је свој човек. Милостива је, великодушна, сталожена, грациозна и прелепа. Не знам како је испала таква, мени не треба приписати ништа, ја је само обожавам - објаснио је Траволта у једном интервјуу.


Ела се више пута јавно обратила оцу на Инстаграму, на Дан очева и његов рођендан, и сваки пут је истакла колико захвална на томе што је он део њеног живота.

 


- Ти си несебичан и човек који ме инспирише да сваког дана будем боља особа. Хвала ти што си ме васпитао с толико љубави и доброте. Заувек сам захвална на теби, толико те волим - поручила му је једном.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".