Слободан Боба Живојиновић, супруг Лепе Брене годинама мучи муку са вишком килограма, па је због гојазности нарушио здравље, а како изгледа тренутно је забринуло Лепу Брену. Иако јој је неколико пута обећао да ће повести рачуна о изгледу и здрављу и посветити се здравој исхрани, прекршио је обећање и  поново се угојио десет килограма јер једе кришом. 

Фото: АТА имагес

 

Током прошле недеље појавио се на једном градском догађају, па је изглед Бобе Живојиновића многе изненадио, а како пише "Стар" због вишка килограма Боба је имао и проблема са кретањем.  Као  да ни то није довољно, Боба се пожалио пријатељима  како супруга више са њим не жели нигде да се појављује.

- То вече друштво му је правио најстарији син Филип који једини иде са њим када треба. Како се шушка, Брена је љута и рекла му је да ако не буде смршао јавно ће да га критикује! Много се брине за његово здравље, а он због килаже има проблема и са холестеролом, шећером и масноћом што није добро. Пред Бреном ништа не једе, а онда кришом једе све што не треба. Стално га критикује и нервира се, јер као бивши спортиста треба много више да води рачуна о свом здрављу, али не вреди. Плаши се за њега, све је тромији и све му некако тешко пада, а имају пуно послова које су започели. Ако се не уразуми, како ми је рекао, запретила му је да ће га оставити под старе дане - открио је за "Стар" извор близак Живојиновићима.

Лепа Брена брине са разлогом, а да ли ће јача половина послушати савете најближих, то ћемо видети. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- ретко виђене фотографије са наступа и младости 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".