Тестирали смо своју љубав: Телевизијски водитељ, чије су љубавне авантуре постале ловачке приче различитих  генерација, запросио је на семафору своју изабраницу којој су били потребни месеци да поверује како није реч о још једној скривеној камери извиканог заводника.

Иако је ватрени навијач Црвене звезде, Милан Калинић није успео да одоли шарму и лепоти двадесетпетогодишње Сандре Кузманић која од малих ногу с великим жаром бодри његове љуте непријатеље - тим црно белих. Она, истина с резервом, ипак пристаје да с трибина прати све битније утакмице омиљене екипе вољеног дечка, а он јој, заузврат, без икаквог повода, често приређује најразличитија романтична изненађења. После низа случајних сусрета популарни глумац и апсолвенткиња менаџмента напокон су схватили да су створени једно за друго. Не желећи да буде само још једна у низу пролазних авантура момка с репутацијом неодољивог заводника, Сандра је дуго покушавала да обузда емоције. Али његова љубав је срушила све препреке.

Немоћна пред незадрживом силином осећања она му је напослетку поклонила своје срце и пристала да заувек остане уз њега.

Фото: Сарић С.

 

 

Балони у облику срца

- "У последње две године радила сам као промотерка за различите фирме. Тако сам се појављивала на многим журкама на којима је био и Милан. Стално смо се сретали. Неретко бисмо разменили понеки поглед, али је он увек био окружен гомилом девојака. Није ми падало на памет да ћу једног дана бити у озбиљној вези с њим - искрена је Сандра. Међутим, било је записано да се упознамо. Био је март. Драган Стојковић Пикси је славио рођендан у Ступици. Ангажовали су ме из Давидофа, јер су те цигарете биле део целокупног штимунга. Милан је био међу званицама. Деловао ми је као неки кобац који из прикрајка вреба повољан тренутак за акцију. Такав његов став ми је неколико пута измамио осмех. То га је охрабрило."

- "Играо сам представу у Зрењанину - додаје Милан. - Био сам преуморан и једва сам решио да дођем на Пиксијеву забаву. Исплатило се. Сандри и мени је судбина толико пута укрштала путеве, а ми смо пропуштали пружену прилику. На срећу, тад смо се спојили. Изгледала је феноменално. Чим сам је угледао, по старом мушком обичају почео сам с другаром да коментаришем њене врлине и мане. А она је весело кокетирала на све стране. Пришао сам јој с најглупљом фразом: Невероватно си ми позната. Потврдила је да се знамо
одраније. Касније ми је испричала како смо се видели на Сајму аутомобила, па после представе Жаклина Бандека на мору, потом и да сам јој неколико пута нешто добацио. Сећао сам се сваке ситуације, али не и њеног лика. Стално сам је задиркивао да и није нека риба кад је толико требало да је приметим."

Фото: АТА имагес

 

Те вечери у клубу Ступица будући вереници су разменили бројеве телефона. И поред хиљаде позива и СМС порука, до следећег виђења прошао је читав месец. Танталове муке за Милана су почеле кад им се поткрао први пољубац. Сандра је, чак и од сопствених родитеља, вешто крила романсу с познатим шармером. А он, до даске заљубљен, пристајао је на све услове.

- "После мноштва неуспелих покушаја да изађемо на пиће, једва смо се ускладили. Нисам се јавио по договору и мало је фалило да све пропадне. Морао сам да је убеђујем како је била реч о неспоразуму. Дуго смо причали и најзад се пољубили. Човек би помислио да ће отад све бити у реду, а за мене је настао пакао. Био сам луд за њом, потпуно сам одлепио, али она није могла да се опусти. Стално је држала гард. Нисам могао да јој докажем да сам сасвим искрен. Плашила се моје репутације и између нас поставила баријеру. Никако није хтела да ме упозна с родитељима. Избегавала је да се отвори и пусти ме у свој живот - објашњава водитељ.

- "Стално ме обасипао ситним поклонима. Није му било тешко да после снимања у Кошутњаку дође до Земуна, где станујем, како би ми донео бомбоњеру. Сасвим изненада би ме негде сачекао само да би ми дао ружу. Десетог маја је било месец дана откад смо се први пут пољубили и Милан ме позвао да сиђем испред зграде. Стајао је с огромним букетом балона у чијој средини је било тридесет балончића у облику срца. И поред свега тога, била сам веома сумњичава. Нисам веровала да га занима једна сасвим обична девојка. Сметали су ми папараци који су бележили готово свако наше виђање. На објављеним фотографијама увек сам била другачије описана: час као непозната или атрактивна плавуша, понекад као анонимна девојка. Заклањала бих лице руком или једноставно навлачила капу. То ми није пријало, али постепено ми је бивало јасно да је то цена љубави с њим."


Дечко с телевизије

Иако су стицајем околности Сандрини родитељи гледајући емисију Магазин Ин сазнали да им је кћерка девојка Милана Калинића, дуго су чекали да упознају будућег зета. Тек пред одлазак на море Сандра је помислила да је њихова веза вредна труда. А идилично летовање било је сигуран знак да је бајка у којој се нашла стварна.

Гостујући код Сање Маринковић, Милан је признао да има девојку, али није желео да открива детаље. "У мом мобилном он је био заведен пуним именом и презименом, тако да је сестра већ раније провалила да се чујемо." Тог суботњег поподнева гледала је Пинк с мамом и татом и схватила у чему је штос. Одмах ме је откуцала: Он прича о нашој Сандри. Касније је заслужио да га упишем под љубав, а ја сам у његовом телефону постала лутка моја. Пошто смо на Црногорском приморју картице оставили другарима, стално су се зезали на ту тему."

"Кад смо се појавили на кошаркашкој утакмици, озбиљни навијачи, међу њима и Деки Пантелић, почели су да схватају о чему се ради: ако прави фан доведе девојку на утакмицу, то није мала ствар. Тако је Сандра постепено попуштала, почела је да се појављује са мном на разним местима, али о упознавању с родитељима није хтела ни да чује. Тек пред одлазак на море позвала ме на ручак. После једне реченице било је као да их знам сто година. То лето је било пресудно. Сандра и ја смо се веома зближили. Од тада сваки слободан секунд проводимо заједно, а највише нам прија да будемо сами. Од тинејџерских дана нисам био овако заљубљен. Колико је волим доказује и то што таманим све њене бућкурише. Није нарочита куварица, али кад се мртав уморан вратим са снимања и на столу се пуши вечера, ма шта у шерпи било, стављам живот на коцку и без премишљања једем. И то у сласт."

Фото: Н. Параушић

 

Пошто му је од почетка било јасно да је Сандра жена с којом жели да проведе цео живот, Милан је скупио храброст да је запроси. Мама и сестра, глумица Ања Мандић, биле су му главне саветнице у избору вереничког прстена који је довитљиво сакрио у бомбоњеру. А кад је с тешком муком наговорио Сандру да проба чоколадице, бацио се на планирање венчања.


Тест за обоје

- "Летовање је било велики тест, не само за њу, већ и за мене. Нисам знао како ћу се понашати. Девојке су у неким ситуацијама стварно бескрупулозне. Иако се држимо за руке, понашају се као да Сандра није поред мене, али она све то одлично подноси. Навикла је: увек је уз мене. И што је најбитније, талентована је за спорт. То је пресудило. Желим да она буде мајка моје деце. Једина мана јој је што навија за Партизан. Пошто је и Ања, иначе тип сицилијанске сестре којој треба читава вечност да неког прихвати, поготово ако је реч о
девојци, пала на Сандрин шарм, био сам сигуран да не грешим. Она ми је помогла у потрази за прстеном. Купили смо бомбоњеру и у њу сакрили кутијицу. Отишао сам колима по Сандру. Стали смо на семафору и више нисам могао да издржим. Практично сам је, спреман на све, натерао да проба чоколадице."

Фото: Сарић С.

 

- "Видела сам да је Милан узнемирен, али нисам ни слутила због чега. Није ми се јело слатко и једва сам га послушала. Кад сам угледала прстен, занемела сам. То је значило да ме пита да ли ћу с њим да поделим живот. Била сам у шоку. Све ми је поиспадало из руку. Обоје смо били збуњени. Он се сабрао, изашао из кола и клекао. Само сам понављала: да, да. Заувек ћу памтити тај седми октобар. Одједном, јавила се његова мама и шапућући конспиративно питала да ли све иде по плану. Послала сам поруке свим другарицама и у року од пола сата пола града је знало да се ускоро удајем. Телефон је звонио као луд. Потом смо отишли код Ање и Милорада Мандића Манде, који су спремно, као да је реч о увежбаној акцији, отворили шампањац. Сад већ сви маштају о унуцима, поготово Миланов тата. Већ је био дигао руке од старијег сина и све наде положио у млађег. У последњем моменту дошло је до преокрета и Милан се вратио у игру. Тако ће, највероватније, све ићи по реду."

Фото: Н. Фифић

 

 

(Глорија)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".