Певачица Маја Беровић (35) од своје 17. године воли истог човека - бизнисмена Алена Драгосава, са којим је љубав крунисала браком 2016. године, а ове године добили су сина. Њих двоје упознали су се у Босни, где је Ален редовно посећивао Мајине наступе.

"Долазио је на сваки мој наступ у Босни и све се завршавало на погледима, јер сам имала само 17 година. Била сам малолетна и лудо заљубљена у човека који долази на моје наступе", испричала је једном приликом певачица.

Фото: АТА имагес

 

Убрзо су отпочели заједнички живот, а Маја је својевремено признала да је то тешко пало њеној мами. Ален је певачици, како је испричала раније, финансијски помогао када је требало да објави први албум.

"Након неког времена схватили смо да не можемо тако и да нам је превише стало да би све остало на платонској љубави. Врло брзо смо донели одлуку да живимо заједно, што је било тешко саопштити мојој мами, која је самохрана мајка и којој је одвајање женског детета тако рано било болно. Ипак, није стала на пут мојој срећи. Ален ми је помогао финансијски и морално да објавим први албум. Сада, неколико година после тога, ја сам неко ко сам може да улаже у своју каријеру", открила је једном приликом певачица.

Пар се венчао 2016. године у православној цркви у Грчкој.

"Моје венчање није било баш тако како кажу "тајно". Нисам ја ни од кога ништа крила, једноставно, ето, нисам имала потребу да на сва звона најављујем да се удајем. За Родос сам се определила зато што је он за мене једно од лепших острва у Грчкој и зато што су имали православну цркву. Ми смо имали жељу да се венчамо у православној цркви", рекла је Маја и додала да јој је супруг највећа подршка.


"Он је моја највећа подршка и продуцент је свега овога. Усмерени смо једно на друго и заједно осмишљавамо све. И кад је визуелни идентитет у питању, морам да признам да је он мој највећи критичар", говорила је.

На почетку њихове везе Ален је, како се наводило, возио камионе, али је касније од тога направио велики бизнис. Данас, према писању медија, поседује своје камионе и, како се наводи на једном сајту, има око 83 запослена човека. Његова фирма бави се међународним друмским превозом свих врста роба.


Након 18 година љубави, Маја и Ален су ове године постали родитељи - у фебруару су добили сина Лава који је центар њиховог света. Певачица свог супруга веома ретко експонира у јавности, те се на друшвеним мрежама не могу видети њихове заједничке фотографије.

(Лепа и срећна)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".