Како је Иван изјавио, цео живот је желео да буде редитељ, јер је знао лоше стране глумачког позива.

- Цео живот сам желео да будем редитељ. То ми је увек био први избор, можда зато што сам знао лоше стране глумачког позива - рекао је недавно син Весне Чипчић.

Млади редитељ недавно се представио публици дебитантском представом "Београдска трилогија", која се игра на сцени Југословенског драмског позоришта.

- Зависи шта желите. Ако вам је циљ да будете успешни по сваку цену, онда је предност. Међутим, уколико желите да ваш рад цене неки људи које ви цените и да вас гледају искључиво кроз призму вашег рада, онда може да буде изазов, поготово на почетку - рекао је он, па додао кроз осмех:

- У почетку сам био син Весне Чипчић, затим на студијама у Новом Саду син Саше Алача, а по повратку у Београд постао сам Ањин брат. Сигурним кораком идем ка титули човека јер више чланова породице немам - изјавио је Иван.

Кад није окупиран позориштем, које је за њега колико професија, толико љубав, Иван Алач бави се спортом.

- Спорт сматрам изузетно битним по психичко здравље. Док тренирам мисли су ми бистрије, циркулација ми се пробуди и идеје лакше долазе. Главни хоби ми је писање. Одатле је ваљда све и кренуло. Пишем песме и приче, а тренутно радим и на сценарију за дугометражни филм - рекао је Иван Алач.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Милице Милше

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".