Млада (29) је на друштвеној мрежи Редит написала да су родитељи њеног супруга Мета хтели да њихово венчање истовремено буде и одавање почасти недавно преминулој најдуговечнијој британској краљици.

Иако је, пише она, била свесна да неки жале и да ће можда хтети и на венчању некако да искажу поштовање најдуговечнијој британској краљици, била је, каже, шокирана када је Метова мајка Џејн предложила да због тога откажу венчање.

Кад су младенци то одбили, свекрва је, приповеда млада, већини званица јавили да на свадбу дођу у црнини и тако одају почаст Њеном Величанству.

Фото: Профимедиа

 

- Била сам избезумљена, али на крају сам то ипак игнорисала, но дознала сам касније да је свекрва свим званицима са њихове стране рекла да црно носе на наш захтев - испричала је.

Током пријема, многи су се, каже, повукли у другу собу како би пратили најновије вести о организацији последњег испраћаја за краљицу.

- Хрпа наших гостију почела је да нестаје прилично рано, па је моја кума отишла да их потражи; сви су били у соби с ТВ-ом и гледали 'молитвени круг' људи који су се окупили испред дворца Виндзор; многи од њих чак си и плакали, а своје туговање нису прекинули ни због нашег првог плеса.

Фото: Профимедиа

 

У том је тренутку, прича млада, пукла рекавши мужевљевој мајци да је "себична и да је свом сину такође уништила дан венчања, а чак је од хотела затражила да искључе телевизор премда је знала да се њени гости неће вратити на свадбу...

Касније је за Редит признала да се, без обзира на поступке своје свекрве, због тога осећа кривом и да јој је жао што људима није допустила да раде шта желе; иако су били гости на њеном венчању, а не на краљичиној сахрани, преноси британски Мирор.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".