- Није било планирано, можда се мало и превелике важности дало томе. Ми смо се вратили, било је то у егалу, били су у чуду, само се десило. Већ се видело код њих и код њега, да нису очекивали да ће ући у егал завршницу са нама. Почиње притисак да иде на њих, лопта је све тежа и тежа. Видели су да не контролишу ствар и да губе - описао је Бодирога у разговору за "Спортал" и открио да је Милер међу првима честитао на победи.

- Он је баш дошао. Малтене је прошао терен, али дошли су и други. Не могу да кажем да нису. Пре неколико дана сам био на путу и видео сам Грега Поповича, ето, мало смо се осврнули на неке ствари и попричали. Они су увек имали велико поштовање и понашали се добро. Али то је био велики ударац за њих, на свом терену да изгубиш од Србије, односно Југославије, али да кажем, сви играчи су били из Србије - рекао је Бодирога и додао:

- Нисам осетио недостатак поштовања, осетио сам да су сви честитали, није било никаквих изузетака. То је било нешто додатно. Већ смо били малтене у утакмици, на самом састанку у хотелу. Кари нас је већ припремио одавно, били смо спремни и дан пре утакмице, на тренингу... Већ смо били нашпановани, свлачионица је спремна, једва смо чекали само да изађемо и кренемо. То је Владе осетио, па је све дошло спонтано, уз тај потез, нисмо могли да дочекамо да крене утакмица. Тако смо били нашпановани. Већ смо били спремни да изађемо, не треба ти више ништа. Сви смо већ били спремни и то је био само додатни гас.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".