Први је наступио Немања Мишић из Новог Сада, који је у напетој другој игри прихватио вишу понуду Милице Јокановић. Завршно питање о филму "Радио Вихор зове Анђелију" донело му је награду од пола милиона динара.

Јана Лилић, студенткиња норвешког језика из Бора наступила је друга, а будући да је тим у каси већ имао лепу суму, остала је на својих 75.000 динара и успела да умакне трагачици.

Фото: РТС принтскрин

 

И трећи такмичар Жељко Беленовић, средњошколски професор из Новог Сада, прихватио је вишу суму од пола милиона, али га је Милица сустигла.

Тим се међутим није дао обесхрабрити и последњи такмичар, теолог Александар Савковић из Крагујевца донео је храбру одлуку да иде на вишу суму од чак 600.000 динара! Одговоривши на свих шест питања без иједне грешке Александар је овај износ пребацио у заједничку касу.

Фото: РТС принтскрин

 

Такмичари су стигли до шеснаест поља предности, ни премало али ни превише за трагачицу каква је Милица Јокановић. Њој питања нису "легла", концентрација је за тренутак попустила и мотивисани такмичари су успели да је врате чак три пута. Славио је тим, славио је са њима обарање досадашњег наградног рекорда и водитељ Јован Мемедовић.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".