Марина је изгубила битку против тешке и дуге болести. 

 Данас се напунило годину дана од смрти Марине Туцаковић.Очекује се да гроб данас обиђу њени најближи, пријатељи и сарадници. Тренутно на Новом гробљу никог нема.  

Фото: Петар Милошевић

 

Међутим, један детаљ показује да је ипак неко у раним јутарњим часовима био на Маринином гробу. Спуштена је црвена ружа која симболише љубав коју осећамо према некоме или чак храброст особе којој смо желели да је поклонимо.

Овај знак показује да је реч о особи која је била блиска са Марином. 

Фото: ATA Images

 

Марина Туцаковић је своје последње дане провела у КБЦ "Драгиша Мишовић", где је пребачена пошто јој је било позлило. Била је и на респиратору, због коронавируса. На самом почетку 2018, иначе, дијагностикован јој је малигни тумор дојке, после чега је убрзо и оперисана. Иако се лавовски борила за живот, нажалост је изгубила битку.  

Рођена је у Београду 1953. године, а каријеру је започела пишући песме за групу "Зана". Сарађивала је са великим бројем најпознатијих извођача са ових простора, попут Здравка Чолића, Џеја Рамадановског, Тошета Проеског, Светлане Цене Ражнатовић, Жељка Самарџића, Драгане Мирковић и многих других.

(Србија данас)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ипче Ахмедовски - Мали Рамбо и велики певач кога смо прерано изгубили

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".