Славни композитор Корнелије Ковач сахрањен је јуче на Новом гробљу у Београду. Тужан повод, очева смрт окупила је сестре, а да ли ће се помирити то је под знаком питања ако узмемо у обзир да је у објави на свом Инстаграм профилу Александра поменула само млађу сестру Ању. 

 

- Данас желим да се захвалим свим оним људима који су били ту и који су несебично помогли татиној супрузи Снежани, мојој сестри Ањи и мени док смо пролазиле кроз најтеже тренутке татине болести и свега онога што је уследило. Хвала свима који су говорили о тати са пуно поштовања, љубави и топлине на јучерашњој Комеморацији у Градској скупштини. Хвала свим оним медијима и новинарима који су извештавали о смрти нашег оца, онако како он заслужује, достојанствено. Хвала свима, посебно татиним старијим колегама, који су јуче по лошем времену и блокираном граду, дошли да заједно испратимо тату у вечност. Хвала свима који су нам послали поруке подршке и љубави, много су нам значиле - написала је она и додала:
- Татино име и неприкосновена музичка заоставштина, остаће као доказ да човек може да буде највећи само ако има добро и племенито срце, таленат који негује и усавршава непрекидним радом и љубав према животу и људима која руши сва зла - завршила је певачица.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".