Тестови личности људима могу помоћи да освесте своје особине. Како оне добре, тако и лоше. Понекад је тешко да будемо објективни и погледамо реалну слику када је реч о нама самима. Овај тест вам у томе може помоћи. Погледајте слику, а прва ствар коју сте видели говори много о вама.

Фото: принтскрин/your tango

 

 

1. Ако је прво што сте видели био коњ - Коњи су престижне животиње за које се зна да симболизују слободу, издржљивост, величанственост, слободан дух, одлучност и храброст. Ако сте први пут видели коња на овој слици, то значи да у себи носите неисцрпну слободу. Ви сте одлучна особа која се не плаши да се суочи са изазовима.

2. Ако је прво што сте видели била фока - ове животињице имају карактеристике елемената Воде и Земље, симболи су разиграности, интуитивности, хармоније и среће. Ако видите фоку на овој слици, опуштени сте и привуче вас авантуре. Као што се фока савршено сналази на копну и у води, тако се и ви лако прилагођавате новим ситуацијама и препуштате им се.

3. Прво сте видели рибу - то је симбол поновног рођења, плодности, среће, промене, здравља и емоција. Повезане са водом, рибе су познате и као симболи мира и равнотеже. Ако сте на овој слици видели рибу, у складу сте са својим емоцијама и не плашите се да их изразите. Имате јаку интуицију и можете се добро прилагодити свакој ситуацији.

4. Ако је прво што сте видели била сирена - Сирене су симболи лепоте, неконформизма и женствености. Ако препознате сирену на овој слици, ви сте неко ко увек остаје веран себи. Као што се сирене не могу укротити, ви желите да будете аутентични, посебни и у томе неизмерно уживате.

5. Да је прво што сте видели магарац - Магарци су симболи части, раста, служења и интуиције. Ако видите магарца на овој слици, ви сте вредан радник са јаким осећајем одговорности. Такође сте лојални, али не слепо, увек верујете својој интуицији. Иако би многи могли рећи да сте тврдоглави, ви заправо само знате како да верујете свом стомаку и да се понашате опрезно када сматрате да је то потребно.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".