Брачни пар који се венчао 2009. и има троје деце, из Вашингтона је отишао на Флориду. Почели су да изнајмљују стан у луксузном кондоминијум Arte in Surfside. Потом су од шпанског кантаутора Хулија Иглесијаса купили празан плац на обали острва Индијан Крик на Флориди.

По свему судећи, то имање им није било сасвим довољно, те су купили још једно, такође на Индијан Крику, локацији која је позната и под називом "бункер милионера" (Billionaire Bunker).

Фото: Јутјуб принтскрин/TheRichest

 

Иванка и Џаред су издвојили 24 милиона долара за велелепну вилу коју красе невероватни вртови, много зеленила и луксузни базени.

Иако новији снимци показују да је простор запуштен, вредан је сам по себи јер се налази у "најексклузивнијој општини на свету", како називају Индијан Крик Вилиџ. Елитна област привлачи мноштво познатих личности и бизнисмена, који траже осаму и луксуз. Када се уселе у нови дом, Иванкине и Џаредове комшије биће милијардер Карл Ајкан, хотелијер Боб Дајнер, затим супермодел Ел Мекферсон и њен муж програмер Џефри Софер.

Острво се налази на обали Мајамија, у заливу Бискејн, а са оближњим градом Сурфсајдом је повезано мостом. У Индијан Крик Вилиџу тренутно се налазе 32 резиденције, које су груписане дуж обале острва, где су такође изграђени и перфектно уређени голф терени. Потпуно вештачки створено, ово острвско скровиште је извучено из залива Бискејн почетком 1900-их и предвиђено је да буде део већег вештачког острва. Уместо тога, преуређено је током касних 1920-их као отмени сеоски клуб са грандиозним голф тереном са 18 рупа, али и као зимско "склониште" за тајкуне тог доба и њихове породице.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Колинда некад и сад - слике са мора

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".