Капитен Ајакса и фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић испричао је детаљно у интервјуу за Де Телеграф како су га пљачкаши напали крајем јула и поручио да би бранио свој понос и да су разбојници са собом имали ватрено оружје.


Инцидент се догодио у ноћи између 27. и 28. јула испред куће српског фудбалера у Амстердаму.

- Био сам на вечери са пријатељем, а они су испод мог аутомобила поставили уређај за праћење. Када сам стигао кући, двојица разбојника су ме напала. Био сам у оделу и ципелама, али сам био бржи од њих. Трчао сам 400 метара и нису могли да ме стигну, али су имали скутер. Успели су да ме стигну и избила је туча. Кретао сам се лево и десно како бих избегавао конфликт, а успео сам и да задам неколико удараца вођи банде. Други ме је ухватио с леђа за врат, али сам га ударио лактом. Успео сам поново да побегнем и тада сам их изгубио из видокруга - изјавио је Тадић за Де Телеграф и додао:
- Тек касније схватите да су ствари могле да буду другачије. У том тренутку сте пуни адреналина и почињете да се борите. Чак и да сам видео да носе три пиштоља, не бих дозволио да изгубим понoс. Одрастао сам у Србији и често сам био део туча. Осећао сам се снажно.

Душан Тадић стигао је у Ајакс 2018. године из Саутемптона, а за клуб из Амстердама одиграо је 203 утакмице и постигао 92 гола уз 96 асистенција.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".