Крвна група доста утиче како на карактер носиоца, тако и на неке физичке сензације, као што је рецимо осетљивост на бол. Према истраживањима у Србији је највише људи са А позитивном крвном групом и чине 35 посто популације, док је најређа група АБ негативна, која чини 4 посто становништва, а прати је АБ позитивна са само 4 посто. 

Припаднице најређе АБ крвне групе према истраживањима имају невероватан психолошки профил. Поред тога што су скромне, немају превише захтева и прилагодљиве су у свакој новонасталој ситуацији, ипак увек успевају да задрже индивидуалност. Саосећајне су, а цинизам и иронија су им потпуно страни. 

Кад је реч о мушкарцима, они као да нису успели да, попут жена, у себи помире супротности А и Б крвне групе. Због те двостраности природе, мушкарци АБ крвне групе не могу увек да се адаптирају, они ће пре свој идентитет да остварују преко пројекционих механизама. Ако су у групи где преовладавају особе са крвном групом А, они ће више да показују карактеристике крвне групе Б и обрнуто.

Фото: Профимедиа

 

 

Опште карактеристике људи који имају АБ крвну групу

Труде се да остваре своје снове и идеале

Немају потребе попут похлепе и жеље за успехом

Продуховљени су

Смирени и рационални

Осетљиви

Компликовани карактери

Приоритет им је приватни живот

Не воле мешање других људи у њихове приватне ствари

Имају разне хобије

Енергични су у потрази за знањем широког спектра

Књишки мољци

Имају јединствене идеје и креативни су

Имају бајковите хобије

Мирни и искрени у љубавној вези

Здравље

Ово је најмлађа крвна група, настала тек пре око 1000 година, па је има свега око 5 одсто становништва. Како су наследили гомилу антитела група А и Б имају врло специфична антитела против инфекција и одличан имунитет.

Према оквирном плану исхране људи са овом крвном групом требало би да једу млечне производе, јагњетину, рибу, воц́е, поврц́е и житарице. За губљење килограма требало би да једете више морских плодова, зеленог поврц́а и алги.

Пилетину, кукуруз, пасуљ и хељду би требало да избегавају. За добру физичку форму најбољи тренинг је пливање и трчање за припаднике ове крвне гурпе, а било би пожељно и да се свакога дана истежу. 

Фото: Профимедиа

 

 

Партнерство и породица

Жене крвне групе АБ обожавају мушкарце авантуристичког духа, међутим уживају у љубави само док им дозволе да остану мистичне. Као мајке врло су прилагодљиве деци, благе су и нису захтевне. Успешно налазе меру колико могу да буду другари својој деци.

Кад је о мушкарцима реч, специјалитет крвне групе АБ је удварање. Велики су заводници, али пријатни, удварају се суптилно, кроз отвореност, преданост женама. Колико ће овај мушкарац помирити две стране своје природе, у многоме зависи од партнера. Рецимо, ако је његова изабраница крвне групе Б, он ће се понашати као типичан припадник групе А и обрнуто.

Однос са другим крвним групама

Партнер који је А крвне групе – Партнер са АБ крвном групом поштује партнера А крвне групе и међу њима постоји страствена љубав. Међутим, љубавна страст се лако може претворити страствене свађе.

Партнер који је Б крвне групе – Усклађени пар, а партнери су чврсто везани заједничким карактеристикама.

Партнер који је АБ крвне групе – Њихова веза увек се одвија паралелно, једноставније – њихове животне линије се нигде не дотичу, па је паметније избегавати ово партнерство.

Партнер који је 0 крвне групе – Заједно ће бити пословно успешни, као и у разним активностима.

Фото: Профимедиа

 

 

(СрбијаДанас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".