Многим певачима је драго када млади таленти препевају њихове познате хитове, тврдећи да њима чине услугу. Међутим, Јашар Ахмедовски има мало другачије мишљење о популарним обрадама песама..

- Немам ја ништа против, али ипак то је нечија песма која је била популарна, али сматрам да не треба тако да се прави каријера. Са мном не ступају у контакт већ зову аутора када до тога дође. Али мислим да се тако не гради каријера, већ треба да се направи нека нова песма и да се тај певач препознаје по томе и по својој боји гласа. Они се сви труде да скину наше трилере и нашу боју, мада то је већ копија, није оригинал - објаснио је певач.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Vip Vesti

 

У својој каријери броји невероватан број хитова који се и данас певају са истим жаром готово на свим дешавањима, а певач не крије да радо погледа "Звезде Гранда" и са радошћу слуша нове музичке наде којје изводе његове нумере.

- Наравно и ја сам певао туђе песме када сам почињао тако да ми је драго када у "Звездама Гранда" певају моје песме, само треба да имају своју аутентичност, то је оно што увек истичем јер је веома важно! То је најбитније! Имају прилику да себе презентују народу што је много лакше него када сам ја почињао, ипак данас постоји мого телевизија у односу на оно време - тврди Јашар.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/jasar.ahmedovskii

 

Подсетимо, недавно је признао да себе не види у менторској столици популарног такмичења будући да би био сувише "мекан".

- Не видим себе ту никако. Те дечаке и и девојчице не бих могао да критикујем. Они се спремају месецима а ја да им кажем да то не ваља или нешто слично - признаје Ахмедовски.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ипче Ахмедовски - Мали Рамбо и велики певач кога смо прерано изгубили

(Grandonline)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".