Позната поп певачица Александра Радовић годинама је на домаћој музичкој сцени. Свој успех дугује искључиво упорности, раду и таленту.

 О њој се готово никада није писало у негативном контексту, а труди се да приватни живот држи подаље од очију јавности.

Ипак, постоје неки детаљи који су јавности познати, а један од њих је и да Александра иза себе има један пропали брак из којег има своју мезимицу и наследницу Нину.
 

Позната певачица први пут је “стала на луди камен” са бубњаром Дејаном Николићем Џонијем, с којим је Александра наступала у војном оркестру. 

Још као студенткиња ступила је у везу са Дејаном, а касније упловила и у брачне воде.

- Александра и Дејан Николић, у музичким круговима познатији као Џони, упознали су се док је она још била студент Музичке академије у Новом Саду. После неколико месеци она се придружила војном оркестру у којем је Џони свирао бубњеве и тада се радила љубав између њих двоје. После годину и по забављања почели су да живе заједно у изнајмљеном стану на Земунском кеју, а након четири године одлучили су да се венчају -  рекао је једном приликом за домаће медије извор близак пару.

Фото: Н. Параушић

 

- Александра и Дејан су нон-стоп били заједно, сви су били убеђени да ће њих двоје заједно остарити. Међутим, после две године Дејан је изненада саопштио осталим члановима оркестра да је Александра решила да напусти и њега и посао, а разлоге никад никоме није рекао. Покушала сам од ње да сазнам шта се десило и због чега је оставила првог супруга, али то је за њу тема која не сме да се помиње. Прави се као да се то никад није десило, иако доста људи зна да је била у браку с Џонијем - додао је он.

Након тога упловила је у везу са бизнисменом Александром Зеремским, који је пре ње био у вези с нашом познатом водитељком Јованом Јоксимовић.

Фото: АТА имагес

 

Врло брзо су отпочели заједнички живот, а после годину дана су сазнали да чекају бебу. Оно што је многе тада изненадило јесте то што је она само месец и по дана после порођаја оставила Зеремеског. Због чега, никад није открила.

Фото: Милутин Лабудовић

 

Након овога певачица је била у вези са бизнисменом Срђаном Стојановићем, а њихова романса је такође завршена након двогодишње љубави, 2017. године.

После ове везе Александра се више није појављивала у јавности ни са једним мушкарцем, а о љубавном животу никад не говори.

Како је више пута знала да истакне, њој је ћерка најбитнија у животу, а емотивни статус оставља за себе.

- Увек сам срећна, испуњена. Мајка сам и то је све што је важно и то се једино рачуна.

Фото: Н. Фифић

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".