Анастасија Ражнатовић дошла је на изложбу познатог српског модног фотографа, а том приликом је за медије открила детаље о својој каријери, љубавном животу и плановима, али и породици.

Анастасија каже да сваку Цецину песму пажљиво слуша и саветује мајку да треба да се држи свог стила, а да ипак буде и иновативна, што уопште није лако. С обзиром да је ћерка највеће певачке регионалне звезде, Светлане Цеце Ражнатовић, Анастасија је често говорила како никада није желела да гради каријеру преко имена своје мајке, те да због тога не жели да сними дует са њом.

Фото: АТА имагес

 

- И даље сам при ставу да није време за дует, без обзира на то што ми је она мама. Нисам достигла тај ниво, за сада се још увек градим, не журим нигде - рекла је Анастасија.

Она је признала и да је син њеног брата Вељка размажен.

- Жељко је страшно размажен, сви му све допуштају, максимално користи то што му је дозвољено и што је једино дете. Жељко када год види певачицу њему је то асоцијација на маму и мене. Он виче: "Цеца, Таса". Зна моје песме, јако је музикалан - истакла је она.

Фото: АТА имагес

 

Певачица се дотакла и њене везе са фудбалером Немањом Гудељом

- Веза и није на даљину, често сам у Шпанији, долазим у Србију када имам пословне обавезе. Не знам како се почиње званично заједнички живот, када сам тамо живимо заједно, када сам код себе живим овде. Назовите то како год хоћете - закључила је Анастасија за "Информер".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".