Овај психолошки тест Хермана Роршаха рећи ће вам какв сте тип личности, на основу онога што сте прво уочили на слици. Односно какво је ваше емотивно и психичко стање.

Оно што је неопходно је само да се добро загледате у мрљу, а резултат ће показати ваш однос према другим људима.

 

 

ДВЕ ОСОБЕ КОЈЕ СЕ ЉУБЕ - Ви сте филантроп, друштвена особа која ужива да проводи време међу људима. Пуни сте поверења и лако ступате у контакте са непознатим људима. По својој природи сте оптимиста и изузетно креативна особа.

СЛЕПИ МИШ - За неке људе слепи миш симболично представља зло, док за друге представља слободу. Уколико волите стрипове, можда ћете у овом цртежу видети Бетменов знак. Ако изанализирате тог хероја, сазнаћете неке ствари о себи. За случај да вас слепи миш асоцира на вампира, проверите да ли се осећате исцрпљено или уплашено.

ЖИВОТИЊЕ - Размислите на које вас животиње подсећа овај цртеж и како их ви видите. Уколико видите опасну дивљу животињу која је у борби, могуће је да потајно гајите неповерење према људима.

ОБЛАК ДИМА - Какву симболику има за вас црни дим? Да ли вас подсећа на цигарете које повезујете са страшћу, или на ватру која уништава све?

ДВЕ ОСОБЕ - Вама владају две особе које се боре за контролу ваших мисли и поступака. Такву контрадикторност сви имају у себи, али је код неких људи више изражена у односу на друге. Да ли су те особе окренуте једна према другој, да ли су непријатељски настројене или ипак не?

ЛЕПТИР - Запитајте се шта за вас представља лептир. Да ли је он симболизује нежност и танане емоције или је ипак оличење слободног духа? Лептир представља трансформацију, али и ваш друштвени живот. Уколико на слици видите лептира раширених крила, вероватно сте посебно друштвена особа која има доста пријатеља.

АНЂЕО – Представља заштиту, духовност и невиност. Ви се анђелима обраћате за помоћ када сте под стресом и од њих тражите да вам помогну у решавању ваших животних проблема.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".