Вуди Харелсон ударио је пијаног мушкарца који је покушавао да снима глумца и његову ћерку током ноћног изласка, пише Тхе Сун.

Инцидент се догодио у једном бару у Вашингтону након што се Харелсон изнервирао тврдећи да их непознати мушкарац жели фотографисати. Страни медији пишу да је интервенисала и полиција.

Харелсон тврди да је приступио пијаном мушкарцу и рекао му да престане фотографисати те да избрише већ снимљене фотографије, но мушкарац је наводно кренуо према њему и покушао да га зграби за врат.

Глумац је навео да је због тога мушкарца ударио у подручје врата те да је све било у самообрани, а његову верзију приче потврдили су свједоци који су у то вријеме били присутни у бару.

Полиција је касније испитала и мушкарца с којим се Харелсон сукобио. И даље настављају с истрагом, а ако буде подигнута оптужница, објавиће његово име.

Иначе, Харелсон има три ћерке, Дени, Зои (Зое) и Макани. Страни медији пишу да није познато с којом од њих је глумац био у бару.

Подсећамо, глумац је раније ушао у сукоб и с професионалним фотографима. Године 1995. напао је два фотографа тврдећи како су пратили његову породицу током пута у Мартха'с Винеyард. Њима је морао да плати одштету. Наводно је и 2006. године напао фотографа и сломио му камеру.

(Еспресо)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".