- Живим у Малибуу, делу Лос Анђелеса где живе многи познати. Имам своју изнајмљену кућу у једном од канјона. На врху брда је живео Шон Пен. Преко пута је живео Ед Харис. Али дешава се следеће. Остајем у другом стању, а нико то не зна. И то у тренутку када ме очекује много посла, али ја верујем да ништа није случајно. Мој менаџер има систем да те увуче у друштво. Идеш код Стинга на роштиљ на плажи. Па онда на кућну журку код бенда Дипеш мод - прича глумица и додаје:

- У Малибуу сваки дан виђаш гомилу филмских звезда које су ти комшије. Одлазим на аудиције, стомак ми се не види. Схватам да нећу још дуго моћи то да кријем. А све се дешава у тих кључних шест месеци кад треба да ми се оствари каријера. И ја решим да нестанем. Не јављам се на телефон. Рађам дечака Демијана у Малибуу - причала је својевремено своју причу и објаснила да је мајчинство ставила испред каријере.

У то време Гала је већ срела свог садашњег супруга Владимира Алексића, коме је тада подарила сина Демијена, а затим, нешто касније и Павла.

Фото: Архива Новости

 

 

Њих двоје имају складан брак, испуњен љубављу, а глумица је одлучила да свог супруга не показује јавности, као и да свој породични живот сачува далеко од радозналих погледа.

- Да сви имају брак као наш, проценат развода у Србији био би драстично мањи. Не могу да вам одам комплетну тајну, али постоје три важне ставке: комуникација, поштовање и љубав. Звучи једноставно, зар не? Пробајте - испричала је својевремено за домаће медије глумица.

Гала се на мале екране у Србији вратила улогом у серији “Пет”, а онда је опет нестала. Данас је лепа, у себе сигурна жена, која је пре свега мајка и супруга па тек онда глумица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".