- На саслушању у полицији, Е. К. који је био за воланом аутомобила у ком су били Вукотић, његова трудна супруга Маша М. и њихова ћеркица, тврдио је да породицу не познаје и да их је кобног попднева само возио до Тржног центра - пренео је овај портал.

Е. К. за ког се не наводи чији је држављанин, наводно је у свом исказу рекао:

- Људи су ми рекли да иду у Зорлу центар. Док сам се возио око Мечичијекоја у јужном праву Е5, две особе су пуцале у возило са мотоцикла, чију таблицу нисам видео. Видео сам само мушкраца који је био поред мене, и који је рекао да се зове Никола. Викао је од бола и био је погођен. У том тренутку сам у шоку зауставио возило. Касније је особу на коју је пуцано одвезла Хитна помоћ која је дошла на лице места. Одвезли су и супругу и дете - рекао је наводно Е. К. у полицији.

Фото: Принтскрин

 

Полиција је, како се наводи, одмах претресла возача и његов аутомобил, али нису пронађени мобилни телефони. С обзиром на то да је и сам имао огреботине на телу, и он је пребачен у болницу.

- Очевици су, међутим, испричали да су видели како је возач након напада одшетао до ограде поред пута и тамо се задржао неко време, што им је било сумњиво. Полиција је отишла на место које су показали, детаљно претражила околину и пронашла два мобилна телефона скривена унутар гвоздене ограде. Истражитељи су узели телефоне и они ће бити детаљно прегледани током истраге убиства - наводи турски портал.

Подсетимо, Вукотић је убијен у насељу Шишли у Истанбулу и то наочиглед супруге и ћерке. Према незваничним информацијама, сумња се да је приметио убице на мотору, али да није успео брзо да одреагује, и "залегне". Његова супруга и ћеркица, на срећу су прошле без повреда.

За Вукотићем је била расписана Интерполова потерница и траг му се изгубио у јулу прошле године, када је напустио Црну Гору.

Фото: YENI ŞAFAK

 

- Истражитељи верују да је убијен у наставку рата кавачког и шкаљарског клана. Према оперативним подацима, сумња се да су егзекутори успели да га лоцирају, пошто је његова трудна супруга са ћеркицом, под изговором да иде на летовање, отпутовала у Турску да се састане са мужем. Убице су пратиле сваки њен корак и тако успеле да лоцирају и Вукотића који је иначе наводно био врло обазрив - објаснили су извори из истраге.

Нападачи су у њега испалили пет хитаца, од којих су га четири погодила.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".