- Гледајте мене, и радите све обрнуто, прочитајте ово поново - нашалила се певачица Наташа Беквалац, која често има духовите опаске на рачун своја три пропала брака.

Фото: АТА имагес

 

 

Многима је она прва асоцијација на буран љубавни живот, али није једина на српској јавној сцени која је бар три пута стала пред олтар.

Беквалац је била у браку с Данилом Икодиновићем, с којим има ћерку Хану, Љубом Јовановићем и Луком Лазукићем, с којим је добила Катју.

Ко је још неколико пута рекао "да" пред матичарем?

Лепа Лукић

Славна народна певачица први пут се удала са 23 године, за Тому Лукића, чије презиме је задржала. Пре удаје презивала се Мушовић. Били су у браку седам година, а развод је био буран – Лепа је касније причала да је Тома био јако љубоморан и чак насилан према њој.

Фото: П. Милошевић

 

 

Након Лукића, Лепа се удала за Владу Перовића, који је био менаџер. Тај брак се окончао кад га је затекла у кревету с другом женом. А трећи брак јој је трајао најдуже – читавих 18 година. Трећи муж Милан Милановић је био родом из Јагодине где је често боравио, а у Канади је стекао пензију бавећи се приватним бизнисом. Преминуо је 2019. године.

Светлана Бојковић

И маестрална глумица се удала млада, кад је имала 21 годину, за Милоша Жутића, глумца. С њим је добила ћерку Катарину Жутић. Њена друга љубав био је редитељ Љубомир Муци Драшковић – а почетак њихове везе био је несвакидашњи.

- У заједницу са Муцијем ушла сам пре развода од Милоша. Моја и Муцијева љубав била је јача од свих правних норми, а званично смо се венчали тек 1990. године. Јер, и он је, из свог првог брака, изашао на исти начин као ја из свог - рекла је глумица.

Фото: В. Данилов

 

 

Њен други супруг је нажалост преминуо 2004. године, а Светлана је нову љубавну срећу нашла с дипломатом Славком Круљевићем. Он је дуго живео у Њујорку, где је био шеф мисије Србије при УН. Упознали су се преко пријатеља, а од тада уживају у хармоничној заједници.

Рушка Јакић

Први брак Рушке Јакић потрајао је само годину дана. Удала се за Дејана Ђуровића, који је био глумац, водио је дуго „Драгстор озбиљне музике“ и играо је у чувеном филму "Суботом увече“.

Након краха романсе, Рушка је упловила у брак с архитеком Лалетом Надеждићем, с којим је добила ћерку Ану. С њим је била две године, а касније је говорила како јој је тај брак био највећа грешка.

Фото: Профимедиа

 

 

Њен трећи супруг је бубњар из Шкулиног оркестра, Воја Мулина. Развели су се због његовог неверства, након брака дугог 13 година.

Зорица Брунцлик

Певачица раскошног гласа три пута је стала пред олтар – а углавном је бирала музичаре. Прво дете, ћерку Марију, родила је са 18 година, у ванбрачној заједници, са мушкарцем чији идентитет никада није открила.

Први муж био јој је хармоникаш Зоран Тутић, који је био шеф оркестра са којим је у том периоду наступала. У браку са Зораном Зорица је добила сина Ђорђа. Затим се заљубила у хармоникаша Љубу Кешеља, с којим има ћерку.

Фото: Н. Фифић

 

 

Очигледно пада на хармоникаше – јер је њена судбинска љубав постао Мирољуб Аранђеловић Кемиш, с којим је у складном браку од 1985. године.

Милена Дравић

Непревазиђена филмска дива Милена Дравић се 1960. године удала за редитеља Пуришу Ђорђевића. Тада је већ била јако славна – а због тога су се растали.

- У то време је била велика звезда. Ишли смо из филма у филм. Али кад сам приметио да јој сметам и да по много чему нисам човек за њу – пријатељски смо се развели - рекао је Ђорђевић једном приликом.

Фото: репринт ТВ Новости

 

 

Њен други муж био је Војислав Кокан Ракоњац, такође редитељ. Он је изненада преминуо у својој 34. години, у свом стану у Београду, под до данас недовољно разјашњеним околностима, наводно од срчаног удара.

Трећу, велику љубав Милене Дравић сви знамо. Драгана Николића упознала је на снимању филма "Како су се волеле две будале". У једној од пауза између снимања 31. децембра 1971. године отишли су у општину Врачар и венчали су се. Били су најгламурознији српски пар који се и даље многи диве.

Верица Ракочевић

Модна креаторка је први пут рекла "да" Борану Караману, бившем стјуарду ЈАТ-а, с којим је добила ћерку Елену.

Након развода, Верица је срећу пронашла у загрљају Зорана Ракочевића, с којим има има ћерку Милену и сина Миодрага.

Фото: АТА имагес

 

 

Од 2013. године модна креаторка је у браку с Вељком Кузманчевићем. Веза са композитором изазвала је буру у јавности, због тога што је Верица 35 година старија. Овај пар до данас показује како љубав не познаје никакве друштвене норме.

Каја Остојић

Лепа певачица такође има три брака иза себе. Први пут се удала са 19 година за Николу Драгојловића, мушкарца који је хапшен због поседовања недозвољених супстанци и напада на службено лице. Каја је била трудна на свадби и касније су добили ћерку – а развод је дошао кад је беба имала само шест месеци.

Фото: АТА имагес

 

 

Њена друга љубав био је кошаркаш Урош Дувњак, за којег се тајно венчала 2009. године. Тај брак је окончан после годину дана.

На врхунцу славе, Каја је упознала ди-џеја Вита Лућентеа, који је познат као Џуниор Џек. Заљубили су се и после три године познанства венчали, 2014. године у Бриселу. Љубави је дошао крај после пет година брака.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Катарина Грујић и Марко Гобељић - свадба 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".