Огњен Амиџић започиње нову сезону своје емисије пред коју открива шта овога пута неће поновити и какве је промене сада направио.

Амиџић, са својим тимом од ове сезоне доноси бројне новине, а оно што ће свакако бити интересантно јесте и изглед студија који, како многи истичу изгледа боље него икада.

Фото: АТА имагес

 

– Пауза је била кратка, али слатка (смех). Нисам имао превише времена за одмор, али сам искористио две недеље да отпутујем мало ван земље. По повратку сам, заједно са својом тимом радио на припреми 15. сезоне, за коју обећавам да ће бити луђа неко икада – рекао је Огњен и додао:

-Тешко је у данашње време испратити све трендове и бити у самом врху, али искрен да будем, ја већ двадесет година колико сам у овом послу имам свој фазон који је публика препознала и воли, тако да нећу одустајати од неких добрих, проверених ствари када је емисија у питању.

Фото: Нпортал

 

С обзиром на то да је у прошлој сезони променио боју косе и офарбао се у плаво, открио је да ли ће остати доследан том стилу.

– Не! (смех). Мислим да је било довољно. Иако се некима допала та промена, многи су ми рекли да ми природна боја косе много боље стоји и да сам то заиста ја. Од ове сезоне сам поново црн. Кажу да се плавуше боље забављају, али у мом случају то није тако (смех).

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Бошко Јаковљевић - ретроспектива каријере

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".