Било да је у питању посова или љубав, ова недеља доноси тешкоће па је најбоље да не доносите одлуке сувише брзо, јер може после тога доћи кајање.  У љубави дајте свој максимум. Када је у питању здравље, чувајте имунитет. 

ОВАН
ПОСАО: Могући су проблеми приликом потписивања неког уговора или на пословном путовању. Поведите рачуна да све буде по закону или ако путујете да не изгубите нека важна документа. Компликације су могуће на сваком кораку.

ЉУБАВ: Уколико будете били претерано нападни или ако на неки начин будете срушили илузије свом партнеру, могући су мањи проблеми. Делује да некако срљате и брзате, без обзира на то што друга страна жели.

ЗДРАВЉЕ: Могући су проблеми са грлом и инфекцијама у том пределу, као и када је у питању усна дупља. Поведите рачуна о томе и пре свега ојачајте свој имунитет како би тело могло да се одбрани од вируса.

Фото: Профимедиа

 

БИК

ПОСАО: Имате утисак да се на вас врши претерано велики притисак што вам се никако не допада. Могући су и мањи трошкови, није препоручљиво да ризикујете са новцем, да играте игре на срећу и томе сл.

ЉУБАВ: Спремни сте да се максимално посветите вољеној особи, али вам делује да она погрешно тумачи неке ваше речи. Биће вам потребно пар дана како бисте могли да се усагласите и да нађете заједнички језик.

ЗДРАВЉЕ: Тренутно је најважније да поведете рачуна о исхрани која може да вам буде нешто лошијег квалитета током ове фазе. Немојте да једете брзу храну и контролишите редовност својих оброка.

БЛИЗАНЦИ
ПОСАО: Лако можете да дођете до прилике да направите неку грешку, која овај пут неће проћи незапажено. Поведите рачуна о својој концентрацији. Најбоље би било да се не мешате у ствари које се вас не тичу.

ЉУБАВ: Немојте да претерујете са својим лажима и манипулацијама. Може се десити да будете откривени много лакше него што мислите да је то могуће. Рашчистите сами са собом шта желите од везе у којој сте.

ЗДРАВЉЕ: Проблеми са вртоглавицом и са ниским притиском вас могу пратити током целог овог периода. Поведите рачуна и о штитној жлезди. Одмарајте што више, немојте да се трошите више него што вам прија.

РАК

ПОСАО: Делујете некако ирационално у овој фази. Многи могу коментарисати како су ваше одлуке “ван сваке памети”. Најбоље би било да се не заносите превише и да не доносите сада било какве закључке.

ЉУБАВ: Могуће је да вам се допада нека заузета особа или сте ушли у тајну комуникацију са неким са ким то баш и није морално дозвољено. За сада се све још увек своди само на контакт, нисте још у прилици да остварите везу.

ЗДРАВЉЕ: Можете имати мањих проблема са несаницом или када заспите имате проблеме са кошмарима. Унутрашњи немири вас муче и не можете да им пронађете лек. Спас свакако није у алкохолу и таблетама.

Фото: Профимедиа

 

ЛАВ
ПОСАО: Поведите рачуна о томе да откријете ко шири гласине о вама. Могуће је да је у питању особа са којом сте неко време били блиски и која вам делује потпуно невино. Немојте бити наивни овај пут...

ЉУБАВ: Уколико сте слободни, занимљиво познанство вам долази преко круга пријатеља. Мало ћете се помучити око тога да освојите ту особу, биће вам потребно више времена него што мислите...

ЗДРАВЉЕ: Склони сте гојењу, али то није ваш највећи проблем. У наредном периоду вам ноге могу бити веома осетљива тачка, поготово колена и зглобови. Могући су и мањи проблеми са реумом. Поведите рачуна и о нервном систему.

ДЕВИЦА
ПОСАО: Постоје неке нејасноће и компликације међу вашим надређенима и на то не можете да утичете. Могуће је и да ће неко имати погрешну слику о вама и вашем раду, па су мањи проблеми на помолу.

ЉУБАВ: Немате стрпљења и лако улазите у конфликте са вољеном особом због сваке ситнице која вам смета. Не можете да трпите више неке ствари и сматрате да партнер озбиљно мора да се мења ако планира да остане са вама.

ЗДРАВЉЕ: Могући су мањи проблеми са кичмом и костима. Веома сте осетљиви и укочени, а могуће је и да више сати проводите у неком неудобном положају. Посаветујте се са својим физијатром.

ВАГА
ПОСАО: Поведите рачуна о томе да вас неко не изманипулише или обмане. Држите се, колико можете, реалних очекивања. Немојте да улазите у пословне договоре са људима који су непроверени или које не познајете довољно.

ЉУБАВ: Повољан период за покретање неке везе на даљину или за познанство и комуникацију са особом која би могла бити из другог града или суседне државе. Даљина вас неће спречити да према њој развијете емоције.

ЗДРАВЉЕ: Максимално избегавајте алкохол, као и храну сумњивог порекла, добро перите воће и поврће и немојте да једете нешто што није у добром року трајања. Могуће је тровање.

ШКОРПИЈА
ПОСАО: Финансије су вам кренуле низбрдо и долазите до ситуације у којој се задужујете, што вам се ни мало не допада. Ипак, успећете некако да избалансирате све па посао за сада неће озбиљно трпети.

ЉУБАВ: Нисте претерано расположени за партнера... Имате утисак да се и он променио према вама и поново вам се јављају сумње у вези његове верности. Потрудите се да ипак не претереујете у неким стварима.

ЗДРАВЉЕ: Проблеми везани за крвоток су наглашени. Поведите рачуна и када је у питању комплетан кардиоваскуларни систем, редовно водите рачуна о притиску. Јавите се лекару ако приметите неке проблеме.

СТРЕЛАЦ
ПОСАО: Морате да се вратите за неки период уназад и да преиспитате одлуке које сте тада донели. Могуће је и да ћете морати да се позабавите неким пословима који су остали недовршени. Сада чистите старе рачуне.

ЉУБАВ: Партнер вам је максимално посвећен и труди се око вас, али као да вам то није довољно. Имате осећај да нешто недостаје иако је на први поглед све идеално. Могуће је да су неке дилеме у вама.

ЗДРАВЉЕ: Склони сте алергијским реакцијама које вам могу стварати мање проблеме. Немојте да се излажете превеликом напору или стресу како се не бисте довели у још горе стање од постојећег.

Фото: Профимедиа

 

ЈАРАЦ
ПОСАО: Сматрате да је ваше пословно окружење веома хаотично и да сте ви једина особа која би могла да унесе мало реда и мира... Потрудићете се и већину обавеза преузети на себе, како би све успели да средите.

ЉУБАВ: Могуће је да ћете управо кроз посао доћи до занимљивог познанства или ћете упознати неку особу на путу до посла. Можете да очекујете узбудљива дешавања на пољу флерта, на вама је само да се опустите!

ЗДРАВЉЕ: Могући су проблеми када је у питању имунитет и генерална ослабљеност организма. Могуће је да вам недостају неки витамини или гвожђе. Најбоље би било да проверите своју крвну слику.

ВОДОЛИЈА
ПОСАО: Имаћете много среће током ове фазе и успети да остварите своје планове. Већих проблема не би требало да буде. Можете да очекујете и неки мањи добитак, поготово на самом почетку седмице.

ЉУБАВ: Уколико сте слободни нова љубав вам долази изненада! Нека особа коју раније нисте примећивали ће почети прилично отворено да вам се удвара. Љубавне игрице почињу и веома сте расположени за то!

ЗДРАВЉЕ:  Не би требало да буде већих проблема са здрављем у овој фази, генерално се осећате добро и имате много енергије. Опустите се и удовољите себи, нема потребе да за превеликом бригом!

РИБЕ
ПОСАО: Компликације на пољу приватног посла вам долазе. Немојте да примате сумњиве раднике или да било коме остављате неке важне и поверљиве информације. Максимално се потрудите да заштите своје интересе.

ЉУБАВ : На емотивном пољу је ситуација веома поитивна, уживате у лепим тренуцима са вољеном особом и заљубљени сте. Предани сте једно другоме до максимума, не сумњате ни мало у љубав коју имате.

ЗДРАВЉЕ: Могући су мањи проблеми са дигестивним али и пробавним трактом. Ово поље вам је веома осетљиво, па бисте требали бити обазриви. Мењајте навике које имате у вези исхране.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".