- Тог дана када сам изазвала удес, у ком нико није повређен, била сам веома узнемирена јер је у једном новинама изашао текст у ком сам представљена као несавесна мајка. Наиме, написали су да сам дошла по своју ћерку Тару у вртић мртва пијана, да су се родитељи друге деце бунили и да су ме пријавили управи вртића што је апсолутна лаж. Тако узнемирена села сам у кола и нажалост направила сам судар. Полиција је извршила увиђај и утврдила да нисам имала алкохол у крви. Најважније је да нико није повређен, а штету коју сам направила ћу наравно платити - прича Николићева и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја од своје одговорности никада нисам бежала, али ћу исто тако на суду тражити одговорност оних који су ме узнемирили. Без размишљања о последицама, пишу будалаштине и измишљотине које утичу на нечије животе. Иако смо јавне личности, ми смо ипак људи од крви и меса. Никада се нисам бунила када су новинари о мени писали истину, иако она није увек била лепа и афирмативна. Не буним се ни сада - тачно је изазвала сам судар! И други треба да стану иза својих лоших поступака - изјавила је певачица.

Подсетимо, Ана је изгубила контролу над возилом марке "Мерцедес" немачких таблица и предњом десном бочном страном ударила аутомобил "Шкода фабиа" који је био паркиран.

Фото: АТА имагес

 

 

Након тога Ана је наставила вожњу даље и предњим десним делом удара још један аутомобил који је био паркиран марке "Сузуки свифт". То исто возило од силине удара у паркирани аутомобил марке "Голф".

Повређених лица није било, а алко-тест је, на изенађење, показао 0,00 мг/мл. Ана Николић је углавном имала проблема са законом због алкохола.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".