Подсетимо, Луна Ђогани је недавно оперисала бенигни тумор на дојци. Тумор је откривен на време, а Луна је желела да спречи његов развој.

 Она како је навела није желела да се за то сазна: 

- Докторка ми је нашла промену. Рекла је да то не мора да буде лоше, али да може да буде нешто што мора да се прати. Ишла сам на биопсију и ту се показало да ми је промена бенигна. То је тумор, али бенигни, пронађен је на левој дојци. То кроз године може да се промени и оде на другу страну, нећу да изговорим. Хтела сам одмах то да одстраним и не размишљам, нема потребе да се чека. Одмах сам се чула са хирургом, он је рекао да то треба да се одстрани, одрадила сам све анализе, отишла и трајало је сат и по. Пробудила сам се и била сам океј - испричала је Луна, након операције.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/луна_ђогани

 

Након опоравка од операција, Луна је одлучила да се поново оперише али овај пут у естетском смислу. Отишла је у једну познату клинику на затезање лица, где су јој инјекционо убризгали ботокс у кожу.

Ђоганијева је то снимила и поставила на свој Инстаграм профил и свима показала да се не стиди због тога што ради на укањању бора на  свом лицу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".