Око 20 сати у Турској, у летовалишту Анталија, ликвидиран је Јовица Вукотић је побегао у августу из Црне Горе и налазио се на међународној потерници.

Которанин Јован Јовица Вукотић, који је према полицијској евиденцији вођа “шкаљарског клана” сумњичи се да је организатор групе која је планирала да убије Вељка Беливука и Марка Миљковића.

Адвокат Јовице Вукотића, Зора Добричанин Никодиновић потврдила је вечерас да је њен клијент убијен.

-Нажалост да, рекла је кратко она.

Подсетимо, његово име годинама уназад налази се на ступцима црне хронике, а припадници супротстављеног кавачког клана покушали су да га убију неколико пута.

Криминална организација, коју је наводно Вукотић предводио, имала је посебне организоване групе за набавку експлозива, возила и пловних превозних средстава.

Вукотић је био у бекству, а црногорски правосудни органи за њим су пре годину расписали потерницу. Специјално државно тужилаштво (СДТ) оптужује га да је у новембру и децембру 2020. године формирао криминалну организацију ради ликвидације вођа кавачког клана Слободана Кашћелана и Радоја Звицера. Наводно, те ликвидације “наручио” је преко криптоване Скy ЕЦЦ апликације.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".