Њен живот интригира многе мада се о њој много тога зна.

 Ипак, постоји нешто о чему она избегава да говори у јавности, а то је да је у сродству са веома популарном певачицом Дијаном Диди Јанковић.

Њих две су сестре од стрица. Дијана је некада знала да у јавности спомене Јелену и стави акценат на то да су оне сестре, што је тенисерку нервирало. Због тога оне дуго нису причале, а Јелена никада о тој теми није желела да говори у медијима.

Фото: Небојша Параушић

 

Дијана Диди Јанковић својим стајлингом и певањем успела је да изгради успешну каријеру ван граница наше земље, а након што се удала за богатог бизнисмена постала је још популарнија.

Пре петнаестак година када је Јелена била на врхунцу славе, према писању домаћих медија, дошло је до несугласица између две сестре јер се Дијана представљала као њена сестра. Тренисерка је то наводно протумачила као покушај да се Диди окористи о њено већ познато презиме.

Ипак, после дужег времена сестре су закопале "ратне секире" и сада су у добрим односима.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIDI J (@didijofficial)


О односу са Јеленом Дијана је више пута говорила:

 

Фото: АТА имагес

 

- Јелена је моја сестра од рођеног стрица. Немам рођену сестру, она ми је најближа коју имам. Поносне смо једна на другу. Та свађа о којој су медији писали се никада није десила. Јелена и ја се никад нисмо посвађале, обожавају и они мог мужа Данијела и честитала ми је кад сам добила бебу - изјавила је сестра Јелене Јанковић.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".