Кија Коцкар је бичла искрена, па је проговорила о свом животу и шта је на њега утицало да се промени пре ои после ''Задруге''. 

Када погледаш са ове временске дистанце, колико ти је "Задруга" преокренула живот?

- Није ми "Задруга" преокренула већ други људи и животне околности. Али је "Задруга" била место збивања.

Да ли си икада мислила да ћеш постати учесница ријалитија, а касније певачица? Како си реаговала када си добила позив за учешће у "Задрузи"?

- Добила сам позив још пре почетка али сам одбила јер ме такав формат није занимао. После сам ушла због свог живота, остало је историја. Никад нисам помислила чиме ћу се бавити јер се живот мења преко ноћи. У то сам се уверила. Као што се мења и ван "Задруге".

 

 

Победница си прве "Задруге". Како данас, после неколико година, гледаш на то признање?

- Хвала народу који је гласао. Сто посто сам заслужила у сваком смислу. Није ми победа била битна али свакако је била потврда. Не видим ко би други требао да победи у том тренутку.

После тебе победе су низали Луна, Ива, Надица, па Дејан. Да ли се и у ком смислу њихове победе разликују од твоје?

- Наравно. "Задруга 1" је била природна и ми смо заиста тамо живели, нисмо се играли ријалитија. Нико није имао услове, нисмо знали за фанове и ретко смо имали неке инфо из спољног света. Већином дезинформације. Било је више афирмисаних људи, више забаве, мање свађа. Ништа није било на силу.

 

 

Гледаш ли можда и данас неке занимљиве моменте из "Задруге", из времена када си ти учествовала?

- Изађе ми на Јутјубу као предложено, па зависи од времена и расположења погледам понекад. Изгледа ми нестварно и питам се откуд мени толико стрпљења. Многе ствари нисам знала док нисам изашла. Можда бих другачије поступила у неким ситуацијама, али опет, поступала сам како сам мислила тад и то је то.

(Пинк.рс)

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ким Кардашијан као Лепа Брена

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".