Она је, осим песмама, привлачила пажњу и атрактивним изгледом, а далеке 1993. године гостовала је у рубрици "Из мог бутика" часописа "Сабор" и позирала у својим омиљеним одевним комбинацијама.

Између осталог, читаоци су могли да виде и Бубу у бикинију, а у тексту су укратко и описане њене навике везане за моду.

Фото: Репринт Сабор

 

Жестока, жустра, још једна из галерије згодних, расних црнки, Буба Мирановић, очито у животу зна шта хоће, мада при избору гардеробе не показује такву одлучност.

Уосталом, то је тако типично женски: када имаш шта да бираш, тек онда не знаш шта би... А све у жељи да изгледа што лепше. Надамо се да ће бити задовољна резултатом "манекенисања", као и њени обожаваоци.

Фото: Репринт Сабор

 

Признаје да јој је од свега гардероба најбитнија, омиљена боја љубичаста, стил, наводно, класичан, поготово онај који подсећа на "шанел". Као и многе њене колеге и колегинице не може без нечег што носи натпис италијанског мајстора моде Версаћеа, па је одабрала његов нови парфем, "версус". Одева се по бутицима, а из новобеоградског "Ла Франса" не избија (она им је главна муштерија) и не штеди паре када су лепе ствари у питању. Кад изгустира, даје ствари пријатељицама и поново креће у потрагу за новим.

Атрактивна издања Бубе Мирановић из 1993. године погледајте у галерији:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".