Певачица се током трудноће много угојила, па је у једном моменту имала чак 105 килограма!

Када је њена ћеркица Тара мало ојачала, Ана је одлучила да једе исту храну коју даје детету како би што пре вратила девојачку килажу. Иако се спекулисало да је смањила желудац, Николићева је више пута истакла да то није урадила, већ да је у процесу мршављења пила таблете које су јој смањивале апетит.

Фото: АТА имагес

 

- Када сам одлучила да смршам, јер сам после трудноће била дупло тежа, почела сам да једем храну коју смо припремали за Тару. Јурила сам да купим органску пилетину, јагњетину, прасетину... Куповала сам лосос, тражила сам оне наизглед ружне, црвљиве јабуке. Било ми је само важно да је све органско. Јела сам оно што Тара остави за собом, а то је готово ништа јер моја ћерка углавном поједе све - каже Ана.

Фото: АТА имагес

 

С обзиром на то да је водила рачуна да Тара једе здраво, тако се хранила и она. - Проблем ми је био само броколи. Њега не подносим! Али јела сам на пример прокељ. Количине су биле изузетно мале. То што је остајало иза ње могло би да стане у шаку. Избегавала сам само плазму и млеко из њеног јеловника, а све остало сам јела, али веома мало. Поред редуковане исхране, Ана је и свакодневно трчала.

Фото: Н. Скендерија

 

- Имам у стану траку за трчање, па сам заиста напорно тренирала. Одувек сам волела физичке активности, тако да ми то није тешко падало. Схватила сам тада да је много више људи умрло од хране него од глади, па ми уопште није био проблем да гладујем.


Са 105 килограма Ана је успела да смрша на 55 и сада је задовољна својим изгледом. Да јој кожа не би пуцала и висила, поред тренинга, Ана је редовно ишла и на третмане тела.

- Толико килограма сам се угојила, па касније и смршала, али немам стрија. Неговала сам тело и паметно сам мршавила - истиче певачица.

ОВО ЈЕДЕ АНА НИКОЛИЋ

Доручак: Јаја на било који начин

Ручак: Мусака од тиквица са млевеним месом

Вечера: Лосос и прокељ

ТРИК САВЕТ: Вода, вода, вода! Када мислите да ћете умрети од глади, попијте чашу воде.

БОНУС ВИДЕО:

(Хит)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".