Осим тога што су одушевљавали публику својим глумачким вештинама и што су покупили симпатије глумећи заљубљене парове, многи домаћи глумци пресликали су то и на приватни живот.

Многи су се упознали на снимању, те започели љубавну романсу коју су касније преточили у брак.

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

Њих двоје представљају један од најпознатијих глумачких парова. Упознали су се на снимању филма Зона Замфирова, након чега су се одмах јавиле емоције.

Фото: АТА имагес

 

 

Занимљиво је да су обоје у том тренутку били емотивно заузети, односно имали су своје партнере. Војин је био у браку са новинарком Наташом Миловановић, а Слобода је са редитељем Југом Радивојевићем била у вези.

Прошло је две године од њиховог упознавања, након чега су обоје раскинули своје емотивне везе. Убрзо су одлучили да открију своја осећања, те су упловили у љубавни однос.

Након четири године везе, њих двоје су се венчали. Круна њиховог брака јесу близнакиње Вера и Мила.

Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović

Овај пар упознао се још за време студентских дана, а у љубавну везу упловили су снимајући филм "Свето место".

Њих двоје су такође снимали серију "Стижу долари", у којој су играли брачни пар.

Фото: В. Данилов/Н. Фифић

 

 

„Сећам се, кад ме први пут видео на Академији, рекао је да ћу му бити жена. Имао је цео план! А мени је у почетку с њим било јако лепо, све је кренуло из дружења и спонтано прерасло у ово што имамо и данас. Најјаче су му оружје шарм и племенитост. Духовит је и врло мужеван, али и јако добар човек“, рекла је глумица једном приликом.

Њих двоје су добили и ћерку Анђелу, која је такође почела да се бави глумом

Тамара Драгичевић и Петар Бенчина

Њих двоје упознали су се давне 2011. године, те су се одмах заволели.

„Дуга шетња на +40 после једног кастинга била је довољна да схватимо да је та сила међу нама и после пар месеци престали смо да је игноришемо“, рекла је Тамара.

Њихова љубав и данас траје, а у браку су добили и двоје деце.

Фото: Инстаграм принтскрин/tamaradragicevic

 

 

“Нашли смо се. Мање-више, то Тамара све савршено организује, а ја сам ту апсолутно у сваком тренутку. И онда се све то лепо преплиће. Све је питање љубави. И љубави између партнера и према професији. Кад нешто волиш, то није обавеза“, рекао је Бенчина за "Задовољну".

Упознали су се током снимања серије "Зора дубровачка", те су одмах прорадиле емоције. Њих двоје у почетку нису хтели да признају своју љубав, али убрзо су поклекли.

„То је изгледало као да ни сами нисмо знали шта се збива, тако да смо скривали практично и од себе самих, а не од колега. Из великог пријатељства се родила љубав и могу вам рећи да је то јако леп пут. Открили смо колегама након месец, два“, рекао је Момчило једном приликом.

Пар се венчао 2018. године, а у браку су добили двоје деце, Машу и Јакшу.

Занимљиво је и да је Момчило 9 година млађи од Јелене, која њиху љубав описује на сличан начин као и он.

"Били смо добри пријатељи и много смо разговарали. Ухватио ме на препад и добро је што ми није оставио времена да мислим.", рекла је глумица.

Оливера Бацић и Миодраг Драгичевић

Млади глумачки пар упознао се на снимању серије "Жигосани у рекету", а између њих одмах су севнуле варнице. Пар се недавно венчао, а остварили су се и у улози родитеља. Наиме, добили су ћерку Василију.

Фото: Инстаграм принтскрин/ miodrag_misa_dragicevic

 

 

„Оља и ја полако улазимо у штос како се мењају пелене, кад треба дати цуцлу. Све долази на своје природно и све нам је лепо. Не могу речима да опишем како се осећам. Кад су ми људи говорили – видећеш кад добијеш своје дете, не могу ја да ти кажем која је то срећа – деловало ми је невероватно. А сад сам се у то уверио“, рекао је млади глумац.

Сања Јовићевић и Бранимир Поповић

Познати глумац редовни је професор на Факултету драмских уметности на Цетињу, док је млада Сања била студенткиња на истом.

Обоје су снимали у познатој серији "Будва на пјену од мора", након чега је планула љубав. За време снимања серије, Санаја је остала у другом стању са Бранимиром.

Пар се венчао 2013. године, а добили су ћерку Софију.

„Нас двоје смо прича коју не желим да делим са јавношћу, због свог и њеног личног мира“, рекао је глумац једном приликом.

Иначе, Сања је од Бранимира млађа 21 годину.

(Стил)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Бољи живот"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".